Voetbal in ballon huren?

Voetbal in ballon is een hilarisch voetbalspel wat in Nederland mega populair is. Het spelvorm is bedacht om zoveel mogelijk plezier met elkaar te beleven. Hierdoor krijgen we dagelijks groepen over de vloer met jonge en oude deelnemers. De voetbal in ballon is zo ontworpen dat de lengte van de persoon niet uit maakt. Dit komt door de verstelbare riemen die zich in de ballon bevindt. Let’s play!

De hilariteit tijdens een evenement is groot. Wij geven dan ook een lachen-gieren-brul garantie. Ook willen we voorkomen dat de gezondheid in gevaar kan komen. Door harde maatregelen en strenge eisen hebben wij speciale voetbal ballonnen ontworpen. Wij zijn hierin de enige in Nederland die met deze ballonnen een evenement organiseert en maken gebruik van 1.7 Diameter voetbal ballonnen. Alle maten onder de 1.7 Diameter wordt officieel als kindermaten beschouwd.

Wat is het verschil tussen een 1.7 Diameter of 1.5 Diameter voetbal in ballon?

De voetbal in een ballon die kleiner is dan 1.7 Diameter is voor volwassen personen levensgevaarlijk om mee te spelen. Dit komt omdat ons lichaam over het algemeen groter is dan mensen die andere Europese landen leven. Wat is het verschil tussen de maten? De 1.5 Diameter voetbal ballonnen zijn kleiner waardoor het hoofd en de knieën onbeschermd zijn. Dit zijn de belangrijkste delen van het lichaam die beschermd moeten blijven. Door de beuken die worden uitgedeeld tijdens het evenement is het onmogelijk om de controle over een val te behouden. Met onze voetbal ballonnen heb je hier geen last van en ben je volledig veilig!

 

Wanneer is het leuk om voetbal in ballon te spelen?

De voetbal in een ballon is een hilarisch voetbalspel wat voor vrijwel elke gelegenheid kan worden gecombineerd. We krijgen dagelijks vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, sportclubs, vriendengroepen en hele families over de vloer. Er zit veel plezier in het spel waardoor ook de niet deelnemende personen een geweldige middag beleven door de spelers die omver worden gebeukt in een voetbal in ballon.

 

Op welke locatie kan ik voetbal in een ballon spelen?

Op de thuishaven in Amsterdam;

We hebben in Amsterdam een thuishaven beschikbaar waar de evenementen altijd kunnen plaatsvinden. Onze velden zijn voorzien van nieuwe kunstgrasmatten. Ook beschikken we over gescheiden douchemogelijkheden, een bar & de samenvatting kan besproken worden in de kantine of op het terras op ons voetbal in ballon locatie.

Op eigen gewenste locatie;

We hebben door de afgelopen jaren veel locaties en samenwerkingen in Nederland gerealiseerd. Hierdoor kunnen we op elke gewilde locatie een voetbal in ballon evenement organiseren. Ben je benieuwd of het mogelijk is om op jouw locatie een evenement te organiseren? Neem contact op!

 

Hoeveel kost een voetbal in ballon evenement?

De kosten zijn afhankelijk of jullie op de thuishaven in Amsterdam of op eigen gewenst locatie een voetbal in ballon evenement willen organiseren. Hierbij speelt de grootte en de speelduur een rol. Kijk voor een prijsindicatie op de prijzen pagina of neem direct contact op met de klantenservice.

 

Bump hard, laugh harder!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu