Onze missie

Door unieke activiteiten te organiseren die vol hilariteit zit zal je ons nooit vergeten. Dat is wat wij willen: een evenement opzetten die je nooit vergeet. En als je dat wel doet heb je onze video van jouw evenement om terug te kijken. Beleef een geweldige middag met ons.

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een bedrijf waar iedereen mee wegloopt. Een jong team die altijd inspeelt op de behoefte van de klant en altijd een geweldig evenement bezorgd. De laatste twee jaar zijn we uitgegroeid tot een team van 15+ met echte gangmakers.

Onze missie

Door unieke activiteiten te organiseren die vol hilariteit zit zal je ons nooit vergeten. Dat is wat wij willen: een evenement opzetten die je nooit vergeet. En als je dat wel doet heb je onze video van jouw evenement om terug te kijken. Beleef een geweldige middag met ons.

Het Team

Het team bestaat uit volwassen leiders die elk evenement om kunnen toveren tot een geweldige belevenis. We zijn een hecht team die regelmatig buiten werktijd ook samen plezier willen beleven, want tijdens ons werk lachen we namelijk al genoeg! Zo gaan we regelmatig na werktijd met het hele team even zaalvoetballen om eens lekker te ontspannen! Dit zijn wij. Bumpie.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

Onze Geschiedenis

2011: De Oprichting

Via een video op YouTube die op dat moment erg populair was kwamen we voor het eerst in aanraking met het Bubble Voetbal spel. We zijn toen direct via Google gaan zoeken om dit spel met onze eigen vriendengroep te spelen. Helaas was niemand in Nederland dit deze service ons kon bieden. Een gat in de markt. Op een Amerikaans bedrijf na deed werkelijk niemand dit nog. Twee jeugdvrienden sprongen in het diepe en zijn een eigen bedrijf begonnen.

2013: Bloed, Zweet en Tranen

In de eerste twee jaar hebben we de activiteit vooral mogen organiseren voor bekenden of activiteiten die via via liepen. Er waren te weinig mensen die niks van deze activiteiten af wist. Daar moest snel verandering in komen. Met een bijbaan die in de avonduren werd ingevuld en de droom om met het evenementenbureau te slagen bleven we doorgaan.

2015: De views gaan super hard!

Eindelijk begon het jarenlang geloven in deze activiteit zijn vruchten af te werpen. We begonnen video’s van de evenementen te maken en zijn deze gaan bewerken tot een ¬†mooie Aftermovie. Deze spectaculaire aftermovie’s plaatste we op onze Facebook account. Een aantal video’s zijn viral gegaan en sommige zitten op een paar miljoen views. Dit werd het begin van een overvolle agenda.

2016: We voegen Archery Tag toe

Wij willen meer bieden dan alleen Bubble Voetbal activiteiten en zijn op zoek gegaan naar een bijpassende activiteit. Archery Tag is de ultieme combinatie en al jaren een feit.

2018: We blijven groeien

Het team is inmiddels uitgegroeid tot een team van 10 collega’s. Daarbij hebben we nog eens twee activiteiten toegevoegd aan binnen ons aanbod. We hebben een levensgroot Dart Voetbalbord en er kan fotogolf op locatie gespeeld worden.

2020: Het virus zit in de weg!

Met inmiddels een team van ruim 15  enthousiaste vaste krachten (en een heleboel part-timers) krijgen we een flinke domper. Vanwege het virus hebben we het volledige kalenderjaar geen enkele evenement kunnen organiseren.

2021: We staan te poppelen...

Er komt langzamerhand licht aan de einde van de tunnel. De honderden locaties kunnen hopelijk weer snel open om samen met ons team een geweldige middag te kunnen beleven.
Menu