Bubble Voetbal Vijfhuizen

Bubble Voetbal Vijfhuizen spelen? Wij organiseren al ruim 10 jaar dit legendarisch spel vol hilarische momenten. In al die jaren hebben wij duizenden evenementen georganiseerd en is de lach er bij ons nog steeds niet af. Spring in een bumperballs en probeer een ander zo hard mogelijk om te beuken. Beuk jij jezelf met je teamgenoten naar de overwinning toe? Het is een geweldige beleving voor jong en oud waarbij alles door ons is geregeld. Wij bouwen het evenement op, een scheidsrechter is aanwezig voor de begeleiding en wordt alles weer afgebouwd. Ook worden er tijden het evenement beelden opgenomen voor een professionele aftermovie. Bekijk de hoogtepunten terug om te zien wie de ultieme beuk heeft uitgedeeld

 

Inleiding

  • Locaties in Vijfhuizen
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Vijfhuizen evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN VIJFHUIZEN

Er zijn verschillende Thuishavens beschikbaar om het Bubble Voetbal Vijfhuizen spel samen met ons te spelen. Er wordt gebruik gemaakt van binnen en buiten locaties. Het is afhankelijk van het weer of wij binnen of buiten de activiteit gaan opzetten. Ook vinden wij het belangrijk waar jouw voorkeur naar uit gaat. Onze thuishaven is voorzien van een douche, kantine, en kleedkamer. Ideaal om in de pauze even wat drinken of om de geheime tactieken in de kleedkamer met jouw teamgenoten te bespreken.

Er zijn drie verschillende locaties in Vijfhuizen beschikbaar. Welke past het beste bij jullie?

  • 4 verschillende Indoor Thuishavens in Vijfhuizen beschikbaar
  • 7 verschillende Buiten Thuishavens in Vijfhuizen beschikbaar
  • Eigen locatie in Vijfhuizen

Eigen locatie

Spelen jullie liever het spel op een eigen locatie? Wij begrijpen dat het soms lastig is om als groep te verplaatsten. Er zijn dan meerdere auto’s nodig om naar ons toe te komen. Misschien hangt er een andere activiteit aan vast en redden jullie het om deze reden niet. De reden bij ons maakt niet uit. Wij komen gewoon naar jullie locatie toe om het Bubble Voetbal Vijfhuizen evenement te organiseren

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Wie moet binnen jullie vriendengroep zijn of haar praatjes eens een keer gaan waarmaken? Pak jouw vrienden eens goed aan om goed tekeer te gaan in een bumperballs. Heeft de vrijgezel toevallig altijd praatjes? Wij hebben speciale vrijgezellenspellen om de vrijgezel voor de laatste keer eens goed te grazen te nemen. Deze hilarische middag is voor jong en oud. Het maakt ook niet uit of je aan het kijken bent voor een groep vrouwen of mannen.

Tip: Zet de vrijgezel voor de laatste keer voor schut om de aftermovie vol hoogtepunten aan familie te laten zien.

 

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Vijfhuizen

Altijd al Archery Tag Vijfhuizen willen spelen maar is het er nog niet van gekomen? Sluip door het speelveld heen in een ultieme poging om te tegenstander ongezien te verslaan. Schiet gericht met de pijl en boog. De pijlen hebben een zachte dop wat als een soort spons gezien kan worden. Het spel is een combinatie van trefbal, boogschieten en paintball. Deze drie elementen verwerken in 1 sport en je kunt Archery Attack spelen. Kunnen jullie dit zenuwslopend spel aan? Deze activiteit is ideaal te combineren met een van onze andere spellen in ons assortiment.

Dart Voetbal Vijfhuizen

Dart Voetbal Vijfhuizen is een levensgroot dart bord die moeilijker is om niet te raken dan wel. Ook de mindere voetballers in de groep die schieten dagelijks de hoogste scores. Er zijn verschillende soorten spellen bedacht. Deze activiteit is goed te combineren met Archery Tag en Bubble Voetbal, het is namelijk een stuk minder intensief. Ondanks dat het wat rustiger is staat er wel veel druk op het spel. Schiet met uiterste precisie raak en wie weet word jij de winnaar van het spel. Lukt het iemand binnen de groep om eeuwige roem te vergaren en met drie schoten 180 punten te schieten?

 

Footgolf Vijfhuizen

Footgolf Vijfhuizen is net zoals het Dart Voetbal evenement een stuk minder intensief dan de andere twee evenementen. Dat het minder intensief is wil nog niet betekenen dat het minder spectaculair is. Bij deze activiteit komt veel spanning en precisie kijken. Blijf jij zo constant mogelijk schieten en schiet jij binnen de groep met de minste schoten in de holes? Deze activiteit kan net zoals alle andere activiteiten ook op een eigen gewilde locatie gespeeld worden.

Menu