Bubble Voetbal Utrecht

Bubble Voetbal Utrecht is een onvergetelijk evenement voor jong en oud. Dit spel tegenwoordig populairder dan ooit tevoren en past bij elke gelegenheid. Met ons 10+ jarig bestaan is het op zijn kop zetten van het feest is bij ons altijd een feit. Alles wordt van A tot Z geregeld en is er geen omkijken. Zo is er een bumperball scheidsrechter aanwezig. Ook wordt er een professionele video opgenomen van het evenement om samen later nog eens keer te genieten van de middag. Met een speeltijd van 90 minuten kun je je borst natmaken!

 

Inleiding

  • Locaties in Utrecht
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Utrecht evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN UTRECHT

Het is mogelijk om het evenement op verschillende bumperball Utrecht locaties te organiseren. Zo maken wij gebruik van vaste locaties waar wij wekelijks hilarische evenementen geven. Op onze vaste locaties kan er gebruik gemaakt worden van de douchegelegenheid, kantine en is er een mogelijkheid om tot het aankleden van de sportoutfit. Wanneer het evenement voorbij is de perfecte plek om het na te beschouwen in de kantine. De cola en bier staan koud. Wij maken gebruik vanbinnen en buiten locaties die wij als Bumperball Utrecht Thuishaven zien.

Er zijn drie verschillende types locaties:

  • 10 verschillende Indoor Thuishavens in Utrecht beschikbaar
  • 5 verschillende Buiten Thuishavens in Utrecht beschikbaar
  • Eigen locatie in Utrecht

Eigen locatie

Heb je geen zin om met de groep naar een van onze thuishavens te reizen? Dit begrijpen wij natuurlijk als geen ander. Als vriendengroep, bedrijf, familie of sportvereniging ben je vaak verbonden aan een vaste locatie. Ons team komt vol enthousiasme naar jullie toe en regels net zoals op onze eigen Thuishavens alles van A tot Z.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren voor een goede vriend/vriendin, kennis of familielid? Doe dit met een Bubble Voetbal Utrecht middag. Maak het jezelf niet te moeilijk en organiseer dit samen met ons. Plezier hebben met elkaar staat bij ons centraal en hebben verschillende extra spellen om het de vrijgezel flink moeilijk te maken.

Tip: De professionele video kan leuk zijn om op de bruiloft af te spelen…

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Utrecht

Beleef met Archery Tag een hilarische middag in combinatie met ultieme spanning. Ga de strijd aan tegen een ander team. Wat heb je ervoor over om jezelf tot de ultieme Robin Hood te worden bekroond? Een van de spelvormen is om de tegenstander met een pijl en boog uit te schakelen. De pijl heeft een zachte dop gemaakt van schuim om gevaarlijke situaties te voorkomen. Het speelveld is voorzien van een aantal obstakels die door tactisch in te zetten jou en je team helpen om de overwinning naar binnen te slepen. De activiteit is vol spanning, hechte samenwerking en berg aan plezier. De activiteit is voor iedereen beschikbaar en voordat het spel van start gaat wordt er een training gegeven totdat iedereen het schieten onder de knie heeft. Het schieten is erg simpel en binnen 5 minuten kan iedereen binnen de groep gericht schieten.

Dart Voetbal Utrecht

Dart Voetbal is de nieuwe hype en is de afgelopen twee jaar razend populair geworden. Bij deze activiteit wordt de precisie en constatatie op de proef gesteld. Schiet op een levensgroot Dartbord van maar liefst 5 meter hoog de voetbal raak in de bull-eye. Zelfs de mindere of niet voetballers schieten op de grote Voetbal Dart bord raak. Ga je voor de 180 punten of schiet je het makkelijkst in de roos? We hebben meerdere spelvormen klaarliggen en is ideaal te combineren met een intensief evenement als Bubble Voetbal Utrecht of Archery Tag.

 

Footgolf Utrecht

Footgolf is jarenlang een populaire activiteit dat is voortgebracht uit een combinatie van Golf en Voetbal. Wij hebben een doorslag gemaakt in de ontwikkeling van deze sport en speciale verplaatsbare holes ontworpen. Zo kunnen we deze overal mee naartoe nemen in Utrecht. Zelfs op een eigen locatie maken we er een feest van en improviseren we met een geweldige parcours vol obstakels. Wie heeft binnen de groep stalen zenuwen en de beste focus om zo min mogelijk schoten de baan uit te spelen? Voeg dit evenement toe voor een heerlijke activiteit die minder intensief is. Wie zal tot Footgolf Koning worden benoemd?

Menu