Beleef de meest hilarische dag van je leven!

Bump hard, laugh harder

Neem direct contact op

Wij zijn nu online. Binnen 5 min. een offerte op maat

Naam
person
Fill out this field
E-mail *
email
Fill out this field
Tekst *
create
Fill out this field

650+ locaties

Sinds 2010 organiseren we dagelijks door heel Nederland hilarische evenementen. De evenementen kunnen zowel indoor als outdoor worden georganiseerd. Heb je een eigen locatie? Dit is geen enkel probleem!

First and Original

Wij garanderen de laagste prijs met daarbij de meeste service. Zo krijg je een altijd een professionele video bij elk evenement t.w.v €74,95, is er een scheidsrechter aanwezig, premium spellen, wordt het evenement opgebouwd en afgebroken en speel je in speciaal ontworpen 1.8 Diameter bubble voetballen.

Elke gelegenheid

Heb je een geweldig vrijgezellenfeest voor ogen, wil je gieren met collega’s of gewoon je vrienden of familie omver beuken? Bumpie is geschikt voor elke gelegenheid.

THE FIRST AND ORIGINAL WITH THE MOST SERVICES

Wat hebben klanten te zeggen…

[us_testimonial author=”Sabrina Koelemeyer” company=”Bedrijfsuitje” img=”6724″]Geloof het of niet maar ik heb in één maand 3 reserveringen georganiseerd met de jongens van Bumpie. Een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje en met mijn voetbalteam heb ik Bumperballs gespeeld in drie op maat gemaakte programma’s! Wat ik zo lekker vind is dat ze overal op locatie komen en zelfstandig alles regelen. Geen omkijken dus. Ik moet eerlijk toegeven dat het elke cent waard is en de tranen van plezier over onze wangen rolde. Ik zie jullie snel![/us_testimonial]
[us_testimonial author=”Robert Stol” company=”Vrijgezellenfeest” img=”6723″]Door het zien van een filmpje via Facebook heb ik werkelijk in een deuk gelegen van het lachen. Ik heb direct contact opgenomen waarbij ik uitgebreid telefonisch ben geholpen omdat sommige punten nog wat onduidelijk waren. Ik was zo tevreden dat ik direct een reservering heb gemaakt. De jongens van Bumpie gaan professioneel te werk en leveren een hoge service tot in details. Het evenement was hilarische evenals de aftermovie. Klasse werk mannen.[/us_testimonial]

Business events georganiseerd voor

Neem direct contact op

Wij zijn nu online. Waar kunnen we je mee helpen?

Naam
person
Fill out this field
E-mail *
email
Fill out this field
Tekst *
create
Fill out this field

ARE YOU READY FOR THE CHALLENGE?

Menu