Bubble Voetbal Schijndel

Met Bubble Voetbal Schijndel krijg je een ervaring die je niet moet missen. Wil jij weten wie van jouw vrienden, collega’s, teamleden of vrienden de beste beuken kan uitdelen? Kom dan naar Bubble Voetbal Schijndel waar wij de hele middag voor jou organiseren. De bumperballs staan al voor je klaar wanneer je aankomt, net zoals de scheidsrechter, de cameraman en alle andere diensten die je nodig hebt. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe wij jouw Schijndel een fantastische middag kunnen bezorgen. Bubble Voetbal Oostzaan is geschikt voor alle leeftijden en we zorgen ervoor dat iedereen het naar hun zin heeft. De video die je achteraf krijgt opgestuurd, bevat de leukste momenten van de middag en bepaalt ook wie in je groep de winnaar is geworden van dit leuke, maar zeer competitieve spel!

 

Inleiding

  • Locaties in Schijndel
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Schijndel evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN SCHIJNDEL

Om Bubble Voetbal in Schijndel te spelen, kun je terecht op verschillende locaties. Ook heb je de keuze tussen binnen of buiten Bumperball. Op de verschillende locaties kun je achteraf douchen of even op adem komen in de kantine. Daarnaast is er de mogelijkheid om even om te kleden in de kleedkamers. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld na een intensief potje Bumperball nog van plan bent om een hapje te gaan eten.

Er zijn drie verschillende soorten locatiemogelijkheden:

  • 3 verschillende Indoor Thuishavens in Schijndel beschikbaar
  • 5 verschillende Buiten Thuishavens in Schijndel beschikbaar
  • Eigen locatie in Schijndel

 

Eigen locatie

Het is ook mogelijk dat wij met al het materiaal en de bumperballen naar jouw uitgekozen locatie komen. Uiteraard bieden we dan exact dezelfde diensten aan: er is een scheidsrechter aanwezig en er kan nog steeds een video worden gemaakt door de cameraman. Het enige wat we moeten weten is de locatie waar je Bubble Voetbal wil gaan spelen!

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Ben jij nog opzoek naar een leuke activiteit voor het perfecte vrijgezellenfeest? Elk vrijgezellenfeest is verschillend maar gelukkig hebben wij een spel voor elke aanstaande bruid of bruidegom. Het maakt niet uit of je de vrijgezel flink even voor schut wilt zetten of dat jullie het liever wat milder aanpakken, wij hebben spellen voor elke situatie en op die manier kun je de leukste, onvergetelijke herinneringen maken!

Tip: willen jullie deze leuke middag nog een keer beleven in het bijzijn van alle vrienden en familie van het bruidspaar? Speel de Aftermovie dan af op de bruiloft!

 

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Schijndel

Bij Archery Tag Schijndel wordt laten zien wie het slimste team is en wie de beste strategie kan bedenken. Dat terwijl spanning altijd op de loer ligt. Je moet namelijk voorkomen dat je wordt geraakt door een van de pijlen van de tegenstander, dan lig je eruit. Gelukkig ervaar je geen pijn wanneer je geraakt wordt door de zachte laag die de pijlen bevatten. Daardoor is het spel geschikt voor alle leeftijden en door de vele varianten die we hebben, kun je de hele middag zoet zijn! Om zoveel mogelijk tegenstanders te kunnen raken, krijgen alle deelnemers aan het begin een korte schiettraining van een paar minuten. Ben jij klaar voor dit spannende spel?

Dart Voetbal Schijndel

Heb je ooit voetbal willen spelen met een levensgroot dartbord? Dan is Dart Voetbal de beste optie voor jou! Het doel van het spel is om de meeste punten te halen, individueel of in een team. En voor de fanatiekelingen onder ons: misschien word jij wel de eerste die “all-in” gelijk de 180 punten haalt en zet je op die manier een nieuw record!

Het spel is voor iedereen leuk omdat het op verschillende manieren gespeeld kan worden en ook voor de leden die niet zoveel ervaring hebben met voetbal is het een goed te doen. Het bord is namelijk zo groot dat het niet te missen zal zijn tijdens het spelen.

 

Footgolf Schijndel

Een activiteit met wat minder spanning en intensiteit is Footgolf. Maar ondanks dat is het een enorm leuk spel waar de competitiviteit behoorlijk kan oplopen. Ook Footgolf is beschikbaar op eigen locatie. Footgolf is anders dan elke andere soort golf die je ooit gezien hebt. Dit komt door de speciale eigen holes die zorgen voor een unieke ervaring. De uitkomst van wie er het meest constant schiet en de meeste punten haalt, kan nog verrassend zijn!

Menu