Bubble Voetbal Rotterdam

Bubble Voetbal Rotterdam is een hilarisch evenement die door jong en oud gespeeld kan worden.  Het spel is erg populair geworden en geeft een geweldige middag voor bijvoorbeeld een kinderfeest, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, teamuitje voor sportclubs of gezellig op een familiedag. Met ons ruim 10-jarig bestaan zetten wij elk feestje op zijn kop. Bij het evenement wordt de gehele middag volledig door ons geregeld. Van een scheidsrechter die de middag met veel enthousiasme begeleid tot aan een professionele video die wordt opgenomen tijdens het evenement. De aftermovie is geweldig om de activiteit met zijn alle terug te bekijken. Wie van de groep kan zich bekronen tot de ware Rambo?

 

Inleiding

  • Locaties in Rotterdam
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Rotterdam evenement voor je organiseren en bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. We zijn al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. De volgende service zit standaard bij elk evenement geleverd:

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN ROTTERDAM

Het organiseren van een bumperball evenement in Rotterdam kan op verschillende locaties. Zo maken wij wekelijks gebruik van eigen vaste locaties in Rotterdam. Op deze eigen vaste locaties kan gebruik gemaakt worden van douchemogelijkheid, de kantine en er is een mogelijkheid tot omkleden. Zo kan er in de pauze of nadat het bubbelbal evenement heeft plaatsgevonden de kantine ideaal gebruikt worden voor de nabeschouwing. Wij maken gebruik van eigen binnen en buiten locaties in Rotterdam.

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden voor het kiezen van een locatie:

  • 15 verschillende Indoor Thuishavens in Rotterdam beschikbaar
  • 8 verschillende Buiten Thuishavens in Rotterdam beschikbaar
  • Eigen locatie in Rotterdam.

Eigen Locatie

Ben je verbonden aan een groep en is het lastig om te reizen naar een van onze thuishavens? Dit begrijpen wij natuurlijk volledig. Als bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest of familiedag ben je vaak verbonden aan een vaste locatie. Ons enthousiaste team komt naar jullie toe om een geweldig evenement af te leveren waarbij alles nog steeds van A tot Z geregeld wordt.

BEOORDELINGEN

Leuke begeleiding

Bumperalls evenement hier geboekt en ik moet zeggen dat de begeleiding leuk is en er echt een feest van maakt. Bedankt Bumpie voor de gezellig middag

Yvonne

Goed georganiseerd

Het bubble voetbal evenement was goed georganiseerd. We hadden een groep van 15 personen en geboekt voor een vrijgezellenfeest. Alles was geregeld en de vrijgezel kreeg fijne opdrachten toegewezen die bij een vrijgezellenfeest hoort.

Brian

VOOR WIE?

Ben jij de uitverkozen persoon om een vrijgezellenfeest in Rotterdam te organiseren voor een kennis of familielid? Doe dit samen met ons. Wij helpen mee om het vrijgezellenfeest tot in de puntjes te regelen. Een hilarische middag beleven voor man en vrouw staat bij ons centraal. We hebben zelfs eigen bedachte vrijgezellenspellen om het de vrijgezel een stuk lastiger te maken.

 

Tip: De gemaakte professionele video kan zomaar eens worden afgespeeld op de bruiloft…

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

✅ Uitermate strategisch

✅  Nauwkeurigheid 100%

✅ Voor de echte fanaten

✅ Meer video’s op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

✅ Robin Hood taferelen

✅  Uitermate strategisch

✅ Maximale adrenaline

✅ Headshot of op safe?

DART VOETBAL

✅ Pietje-Precies

✅  Het ultieme dartspel

✅ Nek aan nek race

✅ Bulls-eye of voor de 180?

Achery Tag Rotterdam

Wanneer je niet genoeg hebt alleen het bubble voetbal evenement dan is er een mogelijkheid om hier combi pakketten van te maken. Zo kun je een hilarische middag combineren met Archery Tag, wat ultieme spanning met zich meebrengt. Bekroon jezelf tot een ware krijger en sluip door verschillende spelvormen naar de overwinning. Er zijn verschillende spelvormen die gespeeld kunnen worden. Er wordt geschoten met pijlen die zijn voorzien van dop die volledig van schuim is. Hierdoor worden eventuele gevaarlijke situaties voorkomen en zal het evenement veilig verlopen. De arena is voorzien van obstakels. Wanneer deze obstakels tactisch worden gebruikt kan er alleen kans gemaakt worden op de overwinning. Samenspel met elkaar is van groot belang. De activiteit zit vol spanning, plezier en vechtlust. Een Archery Tag evenement is voor iedereen makkelijk te spelen. Voordat het evenement van start gaat is er kleine training aanwezig om het schieten nog makkelijker te maken. De hele groep heeft binnen een aantal minuten door hoe de pijl en boog het makkelijkste gebruikt kan worden.

Dart Voetbal Rotterdam

Dart Voetbal Rotterdam is het nieuwste spel wat in de stad gespeeld kan worden en is de afgelopen twee jaar erg populair geworden. Dit spelvorm is ideaal te combineren met de andere spelvormen omdat dit wat minder intensief is. Op deze activiteit wordt uiterste precisie en concentratie op de proef gesteld. Je schiet op een levensgroot dart Voetbal bord van maar liefst 5 meter hoog. Ga je voor de bulls-eye of schiet je een score van 180 punten? We hebben meerdere spelvormen om er een geweldige middag van te maken.

 

Footgolf Rotterdam

Footgolf Rotterdam is al jaren een begrip en is ontstaan uit een combinatie van Voetbal en Golf. Wij hebben een doorslag gemaakt en eigen mobiele holes ontworpen. Zo kunnen wij overal in Rotterdam dit evenement opzetten en organiseren. Zellfs op een eigen locatie in Rotterdam is het geen probleem voor ons. We nemen het spel mee en zorgen op locaties voor geïmproviseerde obstakels. Wie heeft binnen de groep de precisie om constant met de minste schoten in de holes te schieten? Voeg dit spel toe om een fijne balans te vinden tussen intensief en minder intensief. Wie zal zich na een middag met ons mogen bekronen tot Footgolf Rotterdam koning?

Menu