Bubble Voetbal Ridderkerk

Speel Bubble Voetbal Ridderkerk samen met ons. Wij maken van jouw middag een groot feest met grappig momenten die je nooit meer vergeet. In de ruim 10 jaar dat wij actief zijn hebben wij duizenden groepen zien lachen-gieren-brullen in een van onze Bumperballen. Wie heeft binnen de groep de meeste praatjes? Deze praatjes zullen op het veld moeten worden waargemaakt. Tijdens de hoogtepunten die jullie van ons opgestuurd krijgen, kunnen jullie zien of de praatjes waargemaakt zijn. Wie deelt de ultieme beuk uit?

 

Inleiding

  • Locaties in Ridderkerk
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Ridderkerk evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN RIDDERKERK 

Wij hebben verschillende eigen locaties beschikbaar voor een geweldig Bubble Voetbal Ridderkerk middag. Met onze binnen of buiten locaties maakt het weer totaal niet meer uit. Gaat het regenen tijdens de geboekte uren? Dan kunnen we naar binnen. Schijnt een heerlijk zonnetje. Kunnen we het evenement buiten organiseren. De thuishaven is voorzien van een kleedkamer, kantine en douche. Ideaal om de tactieken in het geheim voor de wedstrijd te bespreken.

Er zijn drie locatiemogelijkheden beschikbaar in Ridderkerk:

  • 4 verschillende Indoor Thuishavens in Ridderkerk beschikbaar
  • 7 verschillende Buiten Thuishavens in Ridderkerk beschikbaar
  • Eigen locatie in Ridderkerk

Eigen locatie

Willen jullie liever op een eigen locatie Bubble Voetbal Ridderkerk spelen? Het kan lastig zijn om een groep naar een van onze Thuishavens te krijgen. Heb je te maken met een strakke planning, willen jullie lekker een drankje blijven drinken, of zijn er te weinig auto’s beschikbaar om naar ons toe te komen? De reden voor ons maakt niet uit. Wij komen het evenement op jouw locatie organiseren en hebben aan een stukje grasveld al genoeg. Ook op locatie garanderen we nog steeds de laagste prijsgarantie met daarbij alle bijbehorende services zodat alles van A tot Z is geregeld.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Heb je zelf het heft in eigen handen genomen om een vrijgezellenfeest te organiseren omdat de vorige feesten te saai waren? Organiseer samen met ons een bumperballs middag waarbij hilariteit en gezelligheid bij ons centraal staat. Voor zowel mannelijke als vrouwelijke vrijgezellenfeesten hebben we meerdere spellen om het de vrijgezel eens even goed lastig te maken.

Tip: De aftermovie vol met hoogtepunten is geweldig om na een paar jaar nog eens terug te bekijken.

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Ridderkerk

Durg jij Archery Tag Zwanenburg te spelen? Ga de strijd met jouw groep aan en sluip tussen de obstakels in het speelveld door. Schiet onopgemerkt jouw tegenstanders af en vier de overwinning als een ware krijger. Het spel is voor mannen, vrouwen en kinderen makkelijk te spelen. Wanneer je geraakt wordt zul je ook geen pijn hebben van de pijl. Er zitten zachte doppen op de pijl. Ook is het spel makkelijk te spelen. Voordat het evenement van start gaat zal er een korte training van een paar minuten zijn waarbij alles wordt uitgelegd. Binnen enkele minuten schiet iedereen al gericht met de pijl en boog. Klaar voor de aanval!

Dart Voetbal Ridderkerk

Dart Voetbal Ridderkerk is een levensgroot Dartbord die niet te missen is. Zelfs mensen in de groep die nog nooit hebben gevoetbald zullen altijd raak schieten op dit Dartbord. Wij hebben meerdere spelvormen bedacht. Ga de strijd individueel of in teamverband aan. Het is een minder intensieve activiteit wat ideaal te combineren is met Archery Tag of Bubble Voetbal Bergen op Zoom. Ga jij voor de roos of schiet triple 20?

 

Footgolf Ridderkerk

Foorgolf Ridderkerk is een ook een rustige activiteit die ideaal te combineren is. Wij kunnen dit spel opzetten op onze eigen Thuishavens of jullie eigen locatie naar keuze. Wie schiet het meest constant door alle obstakels door met de minst mogelijke schoten in de hole? Ga de strijd aan met jouw groep en kom erachter wie de voetballende ‘Tiger Woods’ is.

Menu