Bubble Voetbal Medemblik

Bubble Voetbal Medemblik is een gezellige en actieve middag voor zowel jong als oud. Wij organiseren met veel plezier dagelijks bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en teamuitjes voor menig sportclubs. Bubble Voetbal Medemblik al wordt meer dan 10 jaar door ons georganiseerd. Wij hebben dan ook veel ervaring met het opzetten van een leuke middag. De gehele middag wordt geregeld door ons, ook de scheidsrechters voor het bumper voetbal en cameramannen om de middag vast te leggen. De opgenomen beelden krijgen de deelnemers dan ook na afloop mee om hem later te bekijken.

 

Inleiding

  • Locaties in Medemblik
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Medemblik
evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN MEDEMBLIK

Wij beschikken over meerdere locatiemogelijkheden die je kan bezoeken om bumper voetbal te spelen in Medemblik. Er wordt elke dag gebruik gemaakt van deze lokale Bubble Voetbal Medemblik locaties. Je kan dan ook kiezen om bubble voetbal te spelen op een binnen of buiten locatie. Op deze thuishavens kan je dan ook terecht om even wat te eten in de kantine, je even om te kleden of om snel even te douchen.

Wij beschikken over 3 verschillende soorten locaties:

  • 3 verschillende Indoor Thuishavens in Medemblik beschikbaar
  • 5 verschillende Buiten Thuishavens in Medemblik beschikbaar
  • Eigen locatie in Medemblik

Eigen locatie

Wil je liever bubble voetbal huren om het op een eigen locatie in Medemblik te kunnen spelen? Dan is dat ook mogelijk. Geef tijdens de boeking aan dat het om een eigen locatie gaat. Wij komen met al het materiaal naar de afgesproken locatie en zorgen dat alles precies op tijd klaarstaat.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Wil jij een vrijgezellenfeest organiseren die niemand ooit zal vergeten? Boek bij ons een geweldige middag om de vrijgezel eens even goed te grazen te kunnen nemen. Bubble Voetbal Medemblik is een uitdagend spel waarbij je soms geen idee hebt wie de beuk bij je heeft uitgedeeld. Als klap op de vuurpijl krijgen jullie als absolute knaller nog eens een spetterende aftermovie toe waar alle hoogtepunten op staan.

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Medemblik

Is tactiek helemaal jouw ding en wil jij een spel vol spanning en sensatie spelen? Neem dan een kijkje naar Archery Tag Medemblik, waarbij teams elkaar proberen te elimineren door zachte pijlen op elkaar te schieten. Zodra je geraakt wordt met een pijl mag je het speelveld verlaten. Het spelen van het spel is toegankelijk voor iedereen en zo kunnen ook kinderen en ouderen meespelen. Er zijn zelfs meerdere varianten op Archery Tag om het spel fris en fruitig te houden.

Dart Voetbal Medemblik

Dart Voetbal is een makkelijk spel waar iedereen aan mee kan doen. Schiet de bal op het enorme dartbord en lees de punten af om je score bij te houden. Het dartbord is zodanig groot dat iedereen punten kan scoren en zo niemand achterblijft. Voor nog meer plezier kan je Dart Voetbal op meerdere manier spelen. Schiet jij hem driemaal in de Triple Twenty?

 

Footgolf Medemblik

Naast de eerder genoemde spellen bieden wij ook Footgolf aan. Zoals de naam suggereert is dit spel net als golf, alleen gebruik je een voetbal en schiet je de bal met je voet in plaats van een club. Bepaal zelfs de moeilijkheidsgraad van de baan door de mobiele holes te verplaatsen. Wij bouwen het parcours op naar wens van de groep.

Menu