Bubble Voetbal Limmen

Bubble Voetbal Limmen is een spectaculaire middag waarvan iedereen ongeacht zijn/haar leeftijd kan genieten. De prioriteit van deze activiteit is plezier hebben met elkaar. Wij organiseren elke dag bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en teamuitjes voor menig sportclubs. Wij doen dit al sinds 2010 en weten dan ook hoe we deze evenementen voor iedereen een feest kunnen maken. De hele middag wordt door ons verzorgd, van scheidsrechters tot cameramannen om leuke foto’s te maken. Na deze middag krijgen de deelnemers dan ook een grappige video opgestuurd met de beste momenten van de middag.

 

Inleiding

  • Locaties in Limmen
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Limmen evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE  IN LIMMEN

Er zijn meerdere locaties Bubble Voetbal Limmen waar je terecht kan. Er wordt dan ook dagelijks gebruik gemaakt van deze locaties. Bumperballs beschikt over zowel indoor als outdoor locaties. Op deze locaties kan je gebruik maken van de kantine om even wat te eten, de kleedkamers om je om te kleden en kan je eventueel nog douchen.
Wij beschikken over 3 verschillende soorten locaties:

  • 3 verschillende Indoor Thuishavens in Limmen beschikbaar
  • 5 verschillende Buiten Thuishavens in Limmen beschikbaar
  • Eigen locatie in Limmen

Eigen locatie

Speel je liever op een eigen locatie in Heemskerk en wil je bubble voetbal huren? Dat is ook mogelijk. Wij komen naar jou toe met het materiaal en organiseren met dezelfde service het evenement. Alles blijft van A tot Z geregeld. Het enige wat je even moet doen is het adres van de eigen locatie doorsturen.

Als u op een zelf gekozen locatie Bubble Voetbal wilt spelen in Heemskerk is dat ook een mogelijkheid. Zodra wij het adres doorgestuurd gekregen hebben nemen wij onze equipment mee naar uw locatie en zullen je daar verder helpen met het opzetten van het evenement. Wij zullen dan ook alles voor je organiseren.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest en wil je de vrijgezel eens flink te pakken nemen? Of kies je liever voor een kalmere aanpak met het idee dat jouw eigen vrijgezellenfeest nog moet komen in je achterhoofd? Wij hebben voor iedereen wat, zowel voor man als voor vrouw en voor jong als voor oud.

Misschien een goede tip: Het videomateriaal die je na het evenement ontvangt zou je eventueel op de bruiloft kunnen afspelen zodat iedereen de hilarische momenten met elkaar kan herleven.

 

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Archery Tag Limmen

Archery Tag Limmen is een spel waarbij de adrenaline bij iedereen door het lichaam pompt. Welk team weet de beste tactiek te verzinnen om de tegenstander uit te schakelen? Als je geraakt wordt met een pijl kan je het speelveld af. De pijlen zijn beschermt met een zachte laag zodat je geen pijn zal voelen als je wordt geraakt. Er zijn meerdere varianten van Archery Tag om te spelen zodat je de hele middag door kan spelen. Iedereen kan meespelen, zowel jong als oud. Na een korte uitleg en wat pijlen te hebben geschoten begrijpt iedereen het spel goed.

Dart Voetbal Limmen

Bij Dart Voetbal Limmen is het spel simpel: Je schiet de bal op het grote dartbord net als bij normaal darten. Het spel is te spelen in teamverband maar ook individueel. Omdat het dartbord erg groot is kan je ook makkelijk meespelen als je niet op voetbal zit. Er zijn bij Dart Voetbal ook meerdere varianten van het spel. Ideaal te combineren met Bubble Voetbal Limmen. Ga jij de eerste zijn om 180 punten te scoren?

 

Footgolf Limmen

Doe je liever wat rustiger aan? Speel dan Footgolf, waarbij wij een parcours opbouwen voor jouw groep. Dit parcours is makkelijk af te stellen op de eisen van jouw groep, aangezien de holes makkelijk te verplaatsen zijn. Zo kan jouw groep zelf bepalen hoe lastig jullie het maken. Wie van jullie is de Tiger Woods van Footgolf?

Menu