Bubble Voetbal Heerlen

Heb jij zin in een vermakelijk middagje met veel lol en actie? Dan is Bubble Voetbal Heerlen echt iets voor jou en je vrienden en/of familie! Lekker stuiteren, botsten en beuken met de bumper balls. Het is perfect voor elke gelegenheid, van kinderfeesten en vrijgezellenfeesten tot teamuitjes en bedrijfsfeesten, alles is mogelijk en het is geschikt voor alle leeftijden! Daarnaast garanderen wij jou dat je een leuke en hilarische dag tegemoet gaat. Dit kunnen wij doen, omdat we al meer dan 10 jaar lang een glimlach op mensen hun gezicht toveren met het organiseren van evenementen. Alles wordt dan ook voor jou geregeld, een scheidsrechter en iemand die het hele spektakelstuk filmt, zodat je alles nog eens heerlijk terug kunt kijken. Zo heb je dubbel lol en kun je dus lekker nagenieten. Klinkt dat als iets waar jij geïnteresseerd in bent? Kijk dan nog even verder voor wat er allemaal mogelijk is en neem contact met ons op!

 

Inleiding

  • Locaties in Heerlen
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Heerlen evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN HEERLEN

Wij van Bubble Voetbal Heerlen hebben meerdere locaties ter beschikking staan. Deze locaties worden dagelijks gebruikt en staan dan ook open voor gebruik door jou en je aanhang. Douchen, eten en omkleden is allemaal mogelijk op deze locaties. Dus wil je even pauze houden tijdens het bumper voetbal, dan kan je altijd nog de kantine induiken voor een lekkere snack en een drankje.

We zijn te vinden op 3 verschillende locaties:

  • 3 verschillende Indoor Thuishavens in Heerlen beschikbaar
  • 5 verschillende Buiten Thuishavens in Heerlen beschikbaar
  • Eigen locatie in Zeewolde

Eigen locatie

Wil je nu liever een van onze activiteiten laten organiseren elders in Heerlen, dan kan dat. Wij van Bubble Voetbal Heerlen bieden jou de mogelijkheid om je eigen locatie aan te geven en dan wordt nog steeds alles van A tot Z voor jou geregeld! Het enige wat je dan nog resteert is even de locatie aan te geven waar we naartoe moeten komen

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Het vrijgezellenfeest is best wel een dingetje voor een vrienden- of vriendinnengroep. Belangrijk is dan ook het feit dat je het naar je zin hebt en dat je er later met een brede glimlach op terug kunt kijken. Wij denken dat een dagje bumper voetbal dat jullie kan bieden. De kunst is hem natuurlijk om de vrijgezel omver te beuken en zo hard mogelijk te lachen om de meest fantastische valpartijen. Daarnaast hebben we meerdere spellen die perfecte op het vrijgezellenthema aansluiten. Dus mocht je een bubble voetbal willen huren, dan zit je helemaal goed voor een vermakelijke middag die je op de bruiloft misschien nog wel even terug kunt kijken. Leeftijd speelt hierbij geen rol.

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Heerlen

Archery Tag is een spel bedoelt voor de beste schutters onder ons. Het spel vergt een hoop concentratie, inspanning en een goede strategie. Je bent als team aan het sluipen door een speelveld en je probeert zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten. Ben je geraakt? Dan ben je ook echt uitgeschakeld, zorg er dus voor dat je niet zomaar afgeschoten wordt. De pijlen waarmee geschoten wordt, zijn beveiligd met een zachte laag om de klap op te vangen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over pijn of verwondingen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en na een korte schiettraining ben je klaar om te vlammen!

Dart Voetbal Heerlen

Bij Dart Voetbal krijg jij een megagroot dartbord tot je beschikking, deze is haast niet te missen. Je kunt in teams of in 1-tegen-1, gaan schieten voor de hoogste punten. Het is ook voor de niet-voetballers een plezierige activiteit, want je kan het bord haast niet missen en hoog scoren is altijd leuk. Ben jij de eerste die een ‘180’ schiet of ga je toch voor de roos?

 

Footgolf Heerlen

Naast al deze leuke activiteiten is er ook nog Footgolf Heerlen. Hierbij speel je samen met een groep golf met je voeten en kun je uitdagende parcours laten bouwen. Door onze speciale holes kunnen we unieke evenementen opzetten en is het leuk voor scherpschutters die van voetbal houden of het juist nog niet vaak doen. Wie schiet het preciest en schopt wellicht een hole-in-one?

Menu