Bubble Voetbal Groningen

Bubble Voetbal Groningen is een activiteit die voor jong en oud een geweldige belevenis is. Iedereen heeft veel plezier tijdens het spelen of kijken. Ben je van plan om een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, schooluitje of teamuitje te organiseren? We hebben voor elk pakket speciale spellen ontwikkelt. We hebben ruim 10 jaar ervaring en zullen jouw evenement volledig op zijn kop zetten. Er is een scheidsrechter aanwezig die de activiteit begeleid. Tijdens het evenement wordt er ook een professionele video gemaakt. Deze aftermovie krijgen jullie gratis opgestuurd. Zo kunnen jullie bekijken wie de harde klappers heeft uitgedeeld.

 

Inleiding

  • Locaties in Groningen
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Groningen evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN GRONINGEN

Wij organiseren Bumperball Groningen evenementen op verschillende locaties. Zo kunnen jullie naar een locatie komen wat voor jullie het makkelijkst bereikbaar is. Op onze eigen Bubble Voetbal Groningen thuishaven zijn alle voorzieningen aanwezig om het tot een geweldig evenement te laten lopen. Zo is er een douchemogelijkheid, kleedkamer en kantine aanwezig op onze eigen thuishaven. Ideaal om na de activiteit even goed op te frissen om vervolgens jullie weg verder te vervolgen.

Drie verschillende soorten locatiemogelijkheden in Groningen:

  • Er zijn 15 verschillende Buiten Thuishavens in Groningen
  • Er zijn 8 verschillende Buiten Thuishavens in Groningen
  • Op een eigen locatie in Groningen

Eigen locatie

Je bent vaak verbonden aan een groep. Dit maakt reizen een stuk moeilijker. Wij lossen het reis probleem op en komen naar jullie eigen Bubble Voetbal Groningen locatie toe. We bespreken gezamenlijk de mogelijkheden tot een locatie. Een stuk grasveld is voor ons al genoeg. Wij regelen verder te rest. Ons team komt langs op alles van A tot Z te regelen.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Een hilarische activiteit nodig voor een groep die erg hecht of juist in groepen verdeeld is? Lachen brengt mensen samen. Neem contact met ons op zodat we al het geregel kunnen overnemen. We hebben een speciaal vrijgezellen spellen pakket bedacht om het de vrijgezel lastig te maken. Geef dit voordat het evenement van start gaat door aan onze begeleiding. Onze begeleiding neemt samen door welke spellen er beschikbaar zijn.

 

Tip: Het is een idee om de aftermovie op de bruiloft aan te zetten…

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Groningen

Archry Tag Groningen is een strijdlustig spel waar veel adrenaline bij komt kijken. Sluip door het speelveld en schiet jezelf naar de overwinning. Ga met jouw team de strijd aan en schiet de tegenstander af door met jouw pijl en boog de tegenstander te raken. De pijlen zijn voorzien van zachte doppen die gemaakt zijn dan schuim. De pijlen doen door deze bescherming geen pijn. Het spel kan door iedereen makkelijk gespeeld worden. Voordat de activiteit van start gaat is er een training. Op deze training die een paar minuten duurt leer je hoe je moet schieten. De groep heeft binnen enkele minuten door hoe er gericht geschoten kan worden.

Dart Voetbal Groningen

Dart Voetbal is een fijn evenement om te combineren met Bubble Voetbal Groningen. Het is een rustige activiteit waarbij het belangrijk is om met hoge concentratie de punten te behalen die nodig zijn.  Lukt het jou om in 1 beurt 180 punten te schieten? Of schiet je liever op het hart van het dartbord en neem je genoegen met 50 punten? Je schiet op een levensgroot dart voetbal bord van maar liefst 5 meter. Het spel is ook voor niet voetballers makkelijk te spelen.

 

Footgolf Groningen

Al jaren Footgolf Groningen willen spelen maar komt het er steeds niet van? Wij hebben dit spel ontwikkeld en organiseren dit bij jou op locatie. De afgelopen jaren zijn we bezig geweest in de ontwikkeling van mobiele holes. We zetten ook op jouw locatie een uitdagend speelveld uit. Wie van de groep heeft de minste schoten nodig en gaat met de overwinning naar huis? Ga de uitdaging met de groep aan in combinatie met het Bubble Voetbal Groningen evenement.

Menu