Bubble Voetbal Gouda

Bubble Voetbal Gouda is een geweldige ervaring waarbij de hele groep loopt te lachen-gieren-brullen. Voor jong en oud organiseren we elke dag deze activiteit. Dit doen wij voor vrijgezellenfeestjes, bedrijven, scholen, familiedagen of teamuitjes. Elke Bumperball Gouda reservering is van A tot Z geregeld. Dit doen wij namelijk al 10 jaar. Zo weten wij precies wat elke groep nodig heeft voor de ultieme beleving met ons. Wij bouwen het evenement op en weer af, er wordt een professionele video gemaakt en er is een scheidsrechter aanwezig. Wie van de groep deelt de rake klappen uit en komt in de intro van jullie eigen video?

 

Inleiding

  • Locaties in Gouda
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Gouda evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN GOUDA

Jullie hebben de voorkeur om het evenement met ons te organiseren in Gouda . Wij hebben meerdere locaties in Gouda beschikbaar. Om precies te zijn gaat het in totaal om 11 locaties. De locatie mogelijkheid is afhankelijk of je het evenement binnen of buiten wilt spelen. Het is ook mogelijk om een eigen locatie aan te wijzen.  Wij komen langs op jouw locatie. Op onze eigen indoor thuishavens om Bubble Voetbal Gouda te spelen hebben wij een douche, kleedkamer en kantine beschikbaar. Wij begrijpen dat het fijn is om na de activiteit jezelf op te frissen. Wij begrijpen ook dat je dorstig bent en in de pauze naar de kantine wilt om even wat drinken te halen. Dit zouden wij zelf ook graag willen hebben. Daarom hebben we dit voor jullie geregeld.

Drie verschillende soorten locaties in Gouda die beschikbaar zijn:

  • 7 Buiten Thuishavens in Gouda beschikbaar
  • 3 Indoor Thuishavens in Gouda beschikbaar
  • Eigen locatie in Gouda

Eigen locatie

Toch liever Bubble Voetbal Gouda spelen op een eigen locatie naar keuze? Dit is voor ons geen probleem. Wij rijden jouw kant op en zetten het evenement op jouw beschikbare grasveld neer. De service blijft precies hetzelfde. Alles wordt nog steeds van A tot Z geregeld. Stuur ons het adres en wij staan op aangegeven tijd klaar om er een geweldig evenement van te maken.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Hilarische middag met iedereen waar de vrijgezel om geeft ervaren? Bij ons speelt de leeftijd of geslacht geen rol. Wij zorgen dat iedereen de ervaring beleefd om de vrijgezellen dag nooit meer te vergeten. En mocht je het vergeten dan kunnen jullie de after movie samen terug bekijken.

Tip: De aftermovie kan een geweldig moment zijn om op de bruiloft samen nog eens even lekker na te genieten.

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Gouda

Het spel Archery Tag zit vol spanning. Sluip door het veld met jouw pijl en boog geladen en schiet op alles wat aan de andere kant beweegt. Durf jij de strijd aan te gaan en schiet je de tegenstander af? De pijlen zijn speciaal ontworpen met dop van schuim. Wanneer je geraakt bent doet het geen pijn. Het spel is makkelijk te spelen en voor iedereen toegankelijk. Wanneer het evenement van start gaat krijgt de groep een training. Leer binnen enkele minuten de beste schiettechnieken. Dit is voor iedereen snel aangeleerd. Met 5 minuten is iedereen schietvaardig en klaar voor de battle!

Dart Voetbal Gouda

Dart Voetbal Gouda is een activiteit waar kracht geen rol speelt. Er is geen hoge inspanning nodig om de overwinning naar binnen te halen. Schiet jij met uiterste precisie op het dartbord van een aantal meter hoog? Dit is een ideale activiteit om te combineren met de bubble voetbal Gouda activiteit. Lukt het om de 180 te schieten of ga je voor het hart van de dartbord wat 50 punten waard is? Er zijn genoeg competitieve spelvormen beschikbaar. Deze activiteit is goed te spelen voor personen die geen voetbalachtergrond hebben. Het dartbord is zo groot dat het niet te missen is.

 

 

Footgolf Gouda

Even lekker een balletje willen trappen zonder bumper voetbal om? Wij hebben mobiele Footgolf holes ontworpen. Zo kunnen wij ter plekke improviseren en een zeer uitdagend parcours voor jullie neerzetten met meerdere holes. Dit doen wij ook op jouw eigen locatie. Wie van jouw groep bekroond zich tot ware Footgolf specialist en gaat ervan door met de eeuwige roem?

Menu