Bubble Voetbal Emmeloord

Bubble Voetbal Emmeloord biedt een gezellige en actieve middag voor zowel jong als oud. Al zo’n 10 jaar organiseren wij elke dag bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en teamuitjes voor menig sportclubs. Dit doen wij dus al heel lang met veel plezier en we zorgen er dus voor dat onze klanten het ook naar hun zin zullen hebben! De gehele middag wordt geregeld door ons, ook de scheidsrechters voor het bumper voetbal en cameramannen om de middag vast te leggen, zijn dan al aanwezig. De opgenomen beelden krijgen de deelnemers dan ook na afloop mee om later te kunnen bekijken.

 

Inleiding

  • Locaties in Emmeloord
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Emmeloord evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN EMMELOORD

Wij beschikken over meerdere plekken die je kan bezoeken om bumper voetbal te spelen in Emmeloord. Er wordt elke dag gebruik gemaakt van deze Bubble Voetbal Emmeloord locaties. Je kan dan ook kiezen om bubble voetbal te spelen op een indoor of outdoor locatie. Op deze thuishavens kan je dan ook terecht om even wat te eten in de kantine, je even om te kleden of om even snel te douchen.

Wij beschikken over 3 verschillende soorten locaties:

  • 3 verschillende Indoor Thuishavens in Emmeloord beschikbaar
  • 5 verschillende Buiten Thuishavens in Emmeloord beschikbaar
  • Eigen locatie in Emmeloord

Eigen locatie

Wil je liever bubble voetbal huren om het op een eigen locatie in Emmeloord te kunnen spelen? Dan is dat ook mogelijk. Geef van tevoren even je adres aan ons door en wij komen met de bumperballs en alle andere benodigdheden jouw kant op. Wij zorgen dat het allemaal klaarstaat voor jullie, zodat jij en mede bumper voetballers een top dag tegemoet gaan zonder veel onnodig geregel en gedoe.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Wil jij nu een vrijgezellenfeest organiseren waar iedereen later met een goed gevoel nog eens aan terug denkt? Schakel ons dan in voor een set bumperballs. Hiermee kun je de vrijgezel flink te grazen nemen en je mede feestgangers natuurlijk ook! Bubble Voetbal Emmeloord is dus leuk voor iedereen en kan zo hard of zacht gespeeld worden als je maar wilt. Op deze manier kan iedereen meedoen en is het ook echt feest voor iedereen. Daarnaast is het een leuk idee om de aftermovie, die op de middag wordt opgenomen, te bekijken op de bruiloft om opnieuw van de ervaring te kunnen genieten.

 

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Emmeloord

Is tactiek helemaal jouw ding en wil jij een spel vol spanning en sensatie spelen? Neem dan een kijkje bij Archery Tag Emmeloord. Het doel van het spel is, dat teams elkaar proberen te elimineren door zachte pijlen op elkaar te schieten. Zodra je geraakt wordt met een pijl zul je het speelveld moeten verlaten. Het spelen van het spel is toegankelijk voor iedereen en zo kunnen ook kinderen en ouderen meespelen. Er zijn zelfs meerdere varianten op Archery Tag om het spel fris en fruitig te houden.

Dart Voetbal Emmeloord

Dart Voetbal is een makkelijk spel waar iedereen aan mee kan doen. Schiet de bal op het enorme dartbord en lees de punten af om je score bij te houden. Het dartbord is zodanig groot dat iedereen punten kan scoren en zo niemand achterblijft. Voor nog meer plezier kan je Dart Voetbal op meerdere manier spelen. Schiet jij hem voor het eerst driemaal in de Triple Twenty?

 

Footgolf Emmeloord

Naast dit alles bieden wij ook Footgolf aan. Zoals de naam suggereert is dit spel net als golf, alleen gebruik je een voetbal en schiet je de bal met je voet in plaats van een club. Je bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad van de baan door de mobiele holes te verplaatsen. Wij bouwen het parcours op naar wens van de groep en er is altijd ruimte voor aanpassingen. Kijk dus even op onze website en neem contact met ons op voor een van deze spellen!

Menu