Bubble Voetbal Elst

Bubble Voetbal Elst is een humoristisch spel waarbij de hele groep dubbel ligt van het lachen. Tegenwoordig heeft iedereen wel een keer deze activiteit voorbij zien komen en wilt het plezier wat anderen hebben in de video graag zelf ervaren. Ruim 10 jaar organiseren wij overal in Nederland deze activiteiten en regelen alles van A tot Z. Zo is er een scheidsrechter op het evenement aanwezig, wordt er een video opgenomen met al jouw hoogtepunten en wordt het evenement volledig opgebouwd en afgebroken. Kortom geen enkel omkijken.

 

Inleiding

  • Locaties in Elst
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Elst evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN ELST

Er zijn meerdere Bubble Voetbal Elst locaties beschikbaar. We maken gebruik van binnen of buiten locaties. Dit is afhankelijk wat de weersverwachting is en waar de persoonlijke voorkeur naar uit gaat. Op de thuishaven maken we gebruik van een douchemogelijkheid, er is een kleedkamer aanwezig om even lekker op te frissen en de kantine is open voor consumptie.

Er zijn drie verschillende locaties in Elst waar uit gekozen kan worden:

  • 2 verschillende Indoor Thuishavens in Elst beschikbaar
  • 4 verschillende Buiten Thuishavens in Elst beschikbaar
  • Eigen locatie in Elst

Eigen locatie

Liever op een eigen locatie naar keuze spelen? Wij begrijpen dat het soms lastig is om met een grote groep op onze Bubble Voetbal Zwanenburg locatie langs te komen. Met alle plezier komen wij op jullie eigen aangegeven Bumper Voetbal locatie langs om een middag vol humor op te zetten.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Wie heeft binnen jullie vriendengroep de meeste praatjes? Praatjes vullen tijdens de wedstrijd geen gaatjes. Zo zul je als team flink aan de bak moeten om de bumperballs wedstrijd te winnen. Willen jullie ook de vrijgezel nog even aanpakken. We hebben hier meerdere spellen voor. Beleef voor een vrijgezellenfeest Elst voor zowel man als vrouw een vermakelijke middag. Ook speelt leeftijd geen enkele rol.

Tip: Durven jullie de aftermovie vol met hoogtepunten op de bruiloft te laten zien? Dit kan een geweldige ijsbreker zijn om de hele trouwzaal te laten gieren.

 

 

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Elst

Speel Archery Tag Elst samen met ons in een speelveld vol obstakels. Het spel zit vol spanning. Sluipt tussen de obstakels door en probeer ongezien de tegenstander af te schieten met jouw pijl en boog. Het spel is een combinatie van trefbal, pijl en boog schieten en paintball. Op de pijl zit een zachte dop die de klap opvangt. Ondanks de hoge spanning en strategie is het niet zoals paintball pijnlijk om te spelen. Er zijn veel soorten spellen te spelen. Deze legt de instructeur voordat het evenement van start gaat uit. Het spel is ideaal te combineren met Bubble Voetbal Elst

Dart Voetbal Elst

Dart Voetbal Elst is een dartbord van meters breed en hoog. Zelfs mensen met minder voetbalkwaliteiten zullen altijd op dit dartbord raak schieten. Er zijn veel verschillende soorten spellen door ons bedacht. Deze activiteit brengt wat meer rust en is een fijne combinatie met Archery Tag en/of Bubble Voetbal huren. Ga jij voor het hart van het dartbord en schiet je 50 punten? Of ga je voor de eeuwige roem en schiet je de volle 180 punten?

 

Footgolf Elst

Footgolf Elst is een activiteit die net zoals het Dart Voetbal wat rustiger is. Ondanks het rustige komt er veel precisie en spanning bij kijken. Kun jij de druk aan en schiet je in zo min mogelijk schoten in de holes? We hebben speciale holes ontworpen zodat we het Footgolf evenement ook in combinatie met een andere activiteit op onze thuisgaven of op jullie eigen locatie kunnen organiseren

Menu