Bubble Voetbal Duiven

Bubble Voetbal Duiven is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid, van bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten tot kinderfeestjes en teamuitjes. In de ruim 10 jaar dat wij deze evenementen georganiseerd hebben, is gebleken dat het een leuke ervaring is voor mensen van elke leeftijd. Als je besluit Bubble Voetbal Duiven in te schakelen en een bumper voetbal te huren, dan regelen wij alles omtrent de opzet van de activiteiten. Hierbij zitten de scheidsrechters en opnames van de middag inbegrepen. Op deze manier kun je de middag op een later moment herbeleven.

 

Inleiding

  • Locaties in Duiven
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Duiven evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN DUIVEN

Bubble Voetbal Duiven heeft meerdere Indoor en Outdoor locaties waar je terecht zou kunnen voor een leuke middag. Deze locaties worden elke dag in gebruik genomen en beschikken dan ook over een kantine, kleedkamers en douches. Zo kan jij zelf kiezen waar je het liefst bumper voetbal speelt.

Wij beschikken over de volgende locaties:

  • 3 verschillende Indoor Thuishavens in Duiven beschikbaar
  • 5 verschillende Buiten Thuishavens in Duiven beschikbaar
  • Eigen locatie in Duiven

Eigen locatie

Als je ervoor kiest om liever op een eigen locatie in Duiven jouw middagje bumper voetbal te plannen, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheid. Het enige wat wij nodig hebben is de locatie en wij brengen alles mee wat nodig is voor het bubble voetbal. De bumperballs staan al voor jullie klaar, zodat je meteen kan beginnen!

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Met Bubble Voetbal Duiven kun jij ook een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren! Iedereen die wil, kan deelnemen. Je blijft namelijk ten alle tijden ongedeerd met de bumperballs. Daarnaast als je gebruik maakt van onze service en dus onze bubble voetballen wilt huren, krijg je ook een filmpje met alle hoogtepunten van de middag die je eventueel voor de aanwezigen van de trouwerij kan afspelen.

 

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Duiven

Ben jij een echte scherpschutter? Dan is Archery Tag helemaal voor jou! In dit spel spelen teams tegen elkaar met het doel alle tegenstanders uit te schakelen door ze te raken met de pijlen. Deze pijlen hebben een zacht uiteinde en doen zo ook geen pijn als je ermee wordt geraakt. Als je eenmaal geraakt bent verlaat je het speelveld. Het spel is makkelijk te leren en te begrijpen, dus jong en oud kan gezellig meedoen. Voor extra spanning zijn er enkele andere varianten op het spel mogelijk.

Dart Voetbal Duiven

Bij Dart Voetbal schiet je de bal op het grote dartbord en probeer je een zo hoog mogelijke score te behalen. Ook als voetbal je niet ligt kun je toch lekker meedoen, aangezien het dartbord vrijwel niet te missen is. Bij Dart Voetbal zijn meerdere varianten beschikbaar om te spelen en kun je zo dus op meerdere manieren lol beleven aan het darten met een bal. Klinkt dit nu als iets wat je graag zou willen doen met familie of vrienden? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat alles geregeld wordt!

 

Footgolf Duiven

Footgolf is een spel waarbij je in zo min mogelijk schoten probeert een voetbal in een hole te krijgen. Net als bij golf wint de persoon die dit lukt in het minst aantal schoten. Wij zetten een parcours op met meerdere holes, waarvan je zelf de moeilijkheidsgraad kan bepalen. Als je liever de holes wat makkelijker hebt, zorgen wij daarvoor met onze makkelijk te verplaatsen holes. Ook kan je dus helemaal je eigen Footgolfbaan inrichten en kun je zo de leukste parcours afleggen!

Menu