Bubble Voetbal Doetinchem

Bubble Voetbal Doetinchem is de beleving die je in je leven moet hebben meegemaakt. Voor jong en oud is dit een geweldige middag met alleen maar lach momenten. Wil je een bedrijfsfeest, kinderfeest, vrijgezellenfeest, teamuitje of voor een sportclubs een activiteit organiseren waarbij iedereen kan deelnemen? Wij zetten al ruim 10 jaar elk feestje op zijn kop. De middag is van A tot Z geregeld. Zo komt er een scheidsrechter tijdens het evenement mee die hopelijk de kaarten in de broekzak houdt. Ook wordt er tijdens de activiteit een video opgenomen. Zo ontvang je achteraf een geweldige aftermovie. Bekijk met de hele groep de video van jullie evenement terug en bekijk wie de hardste beuken kan uitdelen.

 

Inleiding

  • Locaties in Doetinchem
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Doetinchem evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN DOETINCHEM

Wij hebben verschillende bumperball Doetinchem locaties beschikbaar. Wij maken dagelijks gebruik van een van onze vaste locaties in Doetinchem. Op de thuishaven bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een warme douche, catering mogelijkheden en is er een kleedkamer beschikbaar. In de pauze kan er gekozen worden om even snel wat lekkers te halen in de kantine. Bubble Voetbal Doetinchem heeft een eigen binnen en buiten locatie.

Er zijn 3 verschillende type locatiemogelijkheden:

  • 8 verschillende Indoor Thuishavens in Doetinchem beschikbaar
  • 9 verschillende Buiten Thuishavens in Doetinchem beschikbaar
  • Eigen locatie in Doetinchem

 

Eigen locatie

Wil je liever Bubble Voetbal Doetinchem spelen op een eigen locatie? Dit is ook gewoon mogelijk. Wij rijden naar het doorgegeven locatie toe om daar het evenement voor jullie te organiseren. De extra service onderdelen die je tijdens het evenement van ons krijgt blijven natuurlijk precies hetzelfde. Alles blijft ondanks een eigen locatie van A tot Z geregeld.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Wil jij een evenement organiseren waarbij de vrijgezel deze ervaring nooit meer vergeet? Met dit spel kunnen we garanderen dat niemand het vrijgezellenfeest vergeet. Het spel is van jong tot oud en het maakt niet uit of je met een groep vrouwen of mannen komt spelen.

Mocht er iemand zijn die het evenement toch vergeet over een paar jaar dan kan nog een keer de aftermovie opsturen.

Tip: De gemaakte aftermovie kan zomaar eens op de bruiloft worden afgespeeld om met alle gasten nog eens even goed te lachen!

 

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Doetinchem

De Archery Tag Doetinchem spel zit vol spanning. Sluip door het aangegeven speelveld met jouw pijl en boog op scherp. Wie heeft binnen het team het meesterbrein in huis om met de bedachte strategie als overwinnaar over de streep te gaan? Raak de tegenstander en win het spel. De pijl en boog is gemaakt van een zachte dop van schuim. Het doet geen pijn wanneer je geraakt bent in het spel. Het spel is voor iedereen makkelijk te spelen. Zelfs kinderen hebben het schieten binnen een paar minuten onder de knie.

Dart Voetbal Doetinchem

Dart Voetbal Doetinchem is een spelvariant waarbij precisie de meest belangrijke vaardigheid is. Het is een heerlijk evenement om te combineren het bumper voetbal evenement. Schiet jij met uiterst precisie vol in de roos? Of ga je liever voor de 180 punten. Er zijn veel spelvormen beschikbaar wat uiteindelijk een lange spannende wedstrijd kan worden. De activiteit is ook voor niet voetballers toegankelijk. Het is een levensgroot dartbord van meters hoog wat niet te missen is.

 

Footgolf Doetinchem

Heb je zin om de bubble voetbal af te doen en even lekker een balletje met elkaar te trappen? Wij hebben mobiele holes ontworpen wat het Footgolf evenement zeer uniek en leuk maakt. Zo maken wij altijd ter plekke een indrukwekkend parcours. Dit kunnen wij zelfs doen op jouw eigen locatie. Wie kan zich tot Footgolf specialist bekronen en gaat er van door met de eeuwige roem?

Menu