Bubble Voetbal Den Haag

Bubble Voetbal Den Haag is evenement waarbij iedereen kan lachen-gieren-brullen en kan door iedereen worden gespeeld. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Dit is een perfecte manier om een geweldige middag te organiseren. Wij organiseren dagelijks evenementen voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, kinderfeest, bedrijfsfeest of een teamuitje. Door onze jaren lange ervaring zetten we het hele evenement op zijn kop en maken we er een geweldig evenement van. De scheidsrechter die zal de hele middag alles begeleiden. Ook wordt er tijdens het evenement een professionele video van het evenement gemaakt die jullie later kunnen terug bekijken. Dan kunnen jullie als groep terugkijken en samen bepalen wie de echte Rambo is geweest.

 

Inleiding

  • Locaties in Den Haag
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal amsterdam evenement voor je organiseren en bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. We zijn al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. De volgende service zit standaard bij elk evenement geleverd:

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN DEN HAAG

De Bumperball evenementen in Den Haag kunnen op verschillende locaties worden georganiseerd. We hebben meerdere locaties waar we dagelijks gebruik van maken. We kunnen kijken welke locatie voor jullie als groep het beste uitkomt. Op onze bubbel voetbal thuishaven is er een douchemogelijkheid, kantine en kleedkamer beschikbaar. Dit is ideaal om in de pauze even wat lekkers te nuttigen of na het evenement kan er gekozen worden om gezamenlijk nog even na te zitten en op adem te komen.

 

Er zijn drie verschillende soorten locaties beschikbaar in Den Haag:

 

  • Er zijn 11 verschillende Indoor Thuishavens in Den Haag
  • Er zijn 8 verschillende Buiten Thuishavens in Den Haag
  • Op een eigen locatie in Den Haag

Zit je met een groep waardoor het reizen naar ons moeilijker gaat? Dit is geen enkel probleem. Wij komen naar jullie toe. Als vriendengroep, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest is het soms fijner om op een eigen gekozen locatie te blijven. Ons team komt bij jullie langs en regelt nog steeds alles van A tot Z.

BEOORDELINGEN

Leuke begeleiding

Bumperalls evenement hier geboekt en ik moet zeggen dat de begeleiding leuk is en er echt een feest van maakt. Bedankt Bumpie voor de gezellig middag

Yvonne

Goed georganiseerd

Het bubble voetbal evenement was goed georganiseerd. We hadden een groep van 15 personen en geboekt voor een vrijgezellenfeest. Alles was geregeld en de vrijgezel kreeg fijne opdrachten toegewezen die bij een vrijgezellenfeest hoort.

Brian

VOOR WIE?

Op zoek naar een hilarisch evenement voor een uiteenlopende groep? Boek een bubble voetbal Den Haag evenement samen met ons. Wij nemen de taak van je over en regelen alles van A tot Z waarbij alles tot in de nopjes is geregeld. We hebben speciaal voor de vrijgezel zelfs een vrijgezellen spellen pakket om het de vrijgezel moeilijk te maken.

 

Tip: Het kan zomaar eens een goed idee zijn om de professionele video op de bruiloft te laten afspelen…

 

 

Tip: De gemaakte professionele video kan zomaar eens worden afgespeeld op de bruiloft…

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

✅ Uitermate strategisch

✅  Nauwkeurigheid 100%

✅ Voor de echte fanaten

ARCHERY TAG

✅ Robin Hood taferelen

✅  Uitermate strategisch

✅ Maximale adrenaline

DART VOETBAL

✅ Pietje-Precies

✅  Het ultieme dartspel

✅ Nek aan nek race

Achery Tag Den Haag

Archery Tag is een activiteit die veel spanning en tactiek met zich meebrengt. Zo kun je de hilarische middag verlengen door wat spanning toe te voegen. Ga met jouw team de strijf aan en bekroon jouw team tot ware krijgers door iedereen af te schieten. Met jouw pijl en boog is een van de spelvormen om de tegenstander uit te schakelen. De pijlen hebben een dop die gemaakt is van schuim. Zo is de pijl niet pijnlijk wanneer je geraakt wordt. Op het speelveld liggen obstakels die tijdens het spelen verplaatst mag worden. Is jouw team bestand tegen hoge druk en kan jij jezelf naar de overwinning schieten? De Archery Tag Den Haag activiteit is voor iedereen toegankelijk en makkelijk bespeelbaar. Voordat de activiteit van start gaat wordt er een training gehouden. Het schieten is binnen een paar minuten geleerd.

Dart Voetbal Den Haag

Dart Voetbal Den Haag is bijzonder populair geworden. Schiet met uiterst precisie en concentratie op het Dart Voetbal bord om punten te scoren. Ga je voor de 180 punten of schiet je liever op de bull-eye? Het Dart Voetbal bord is levensgroot met een hoogte van 5 meter. We hebben meerdere spelvormen bedacht. Het is zelfs voor de niet voetballers onmogelijk om op dit bord te missen. Deze activiteit combineren veel groepen met Bubble Voetbal of met Archery Tag.

 

Footgolf Den Haag

Het Footgolf Den Haag spel is jaren erg populair onder voetballers en is ontstaan door een combinatie van Voetbal en Golf. Wij zijn de afgelopen jaren bezig geweest om mobiele holes te ontwerpen en dit is uiteindelijk gelukt. Zo hebben we verplaatsbare holes die overal neergezet kunnen worden. Zo maken wij op locatie leuke en zeer uitdagende routes. Wie van de groep schiet het meest constant en schiet in zo’n min mogelijk schoten in de holes? Ga de uitdaging aan en bekroon jezelf tot de ware Footgolf Koning.

Menu