Bubble Voetbal Amsterdam

Bubble Voetbal Amsterdam

Bubble voetbal Amsterdam is een hilarisch evenement wat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Wij organiseren al ruim 5 jaar de meest grappige evenementen waarbij plezier op de eerste plek komt. Wil jij het meest hilarische voetbalspel ter wereld spelen? De activiteit is een spektakel waarbij zowel deelnemers als niet deelnemers in een deuk liggen van de grappige momenten die er op het speelveld gecreëerd worden.

Waar gaat het evenement georganiseerd worden?

Op onze thuishaven in Amsterdam

De activiteit vindt plaats op onze thuishaven in Amsterdam. Wij hebben een eigen locatie beschikbaar die is voorzien van kunstgrasvelden, gescheiden douches voor zowel man als vrouw en een kantine waarbij de cola en het bier koud staat.

Onze thuishaven bevindt zich in Sloterdijk en is op loopafstand van het treinstation Amsterdam Sloterdijk. Ook het centrum van Amsterdam is op ongeveer 20 minuten reistijd met het openbaar vervoer. Zo kun je weer helemaal opgefrist naar het Centrum toe voor de volgende activiteiten die op het programma staat.

Op een eigen locatie in Amsterdam

Wil bumperball Amsterdam spelen op een eigen beschikbare locatie? Dat is natuurlijk ook mogelijk en geen probleem bij ons. Ben je als sportvereniging, familie, vriendengroep of bedrijf verbonden aan een vaste locatie dan komen wij naar jullie toe! Wij zijn ongeveer 45 minuten voordat het evenement van start gaat op locatie aanwezig om de geboekte activiteit op te bouwen.

Bubble Voetbal Amsterdam huren?

Welke service wordt standaard meegeleverd tijdens een evenement?

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal amsterdam evenement voor je organiseren en bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. We zijn al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. De volgende service zit standaard bij elk evenement geleverd:

Scheidsrechter

Om alle bubble voetbal amsterdam activiteiten vlekkeloos te laten verlopen is er een scheidsrechter aanwezig die alles in goede banen begeleid. Nu weet je zeker dat er geen discussies ontstaan over een terecht of onterecht doelpunt. Naar onze scheidsrechter moet altijd geluisterd worden.

Het evenement wordt door ons opgebouwd en afgebroken

Voordat de activiteit van start gaat of nadat het evenement heeft plaatsgevonden hebben jullie geen omkijken in het opruimen van het evenement. Het komt regelmatig voor dat groepen aan een strakke planning zitten en meerdere activiteiten op verschillende locaties hebben georganiseerd. Bij ons kun je nadat de activiteit klaar is direct verder.

Gratis professionele video van €74,95

Wij weten hoe grappig deze bubble voetbal activiteit is en de meest hilarische momenten wil je natuurlijk altijd met iedereen delen. Echter wilt iedereen tijdens het evenement het liefste spelen en in de bumper ball zo hard mogelijk de tegenstander omver beuken. Tijdens het evenement wordt met professioneel apparatuur de activiteit opgenomen. De opgenomen beelden worden op een later moment door onze designer bewerkt en opgestuurd. Onze designer zorgt voor het knip en plakwerk zodat er een video komt van een paar minuten vol met lachen-gieren-brul momenten. Deze video kost normaal gesproken €74,95 maar is tijdelijk volledig inbegrepen bij elk geboekt evenement.

Veiligheid

Veiligheid vinden wij ontzettend belangrijk en gaat altijd bovenop het plezier tijdens een evenement. Wanneer je een bubble voetbal amsterdam bij ons organiseert dan speel je als enige in Nederland in speciaal ontworpen ballen. Deze ballen hebben een diameter van 1.8 Meter. Dit hebben wij speciaal aangepast omdat de meeste inwoners in Nederland redelijk lang zijn. Deelnemers met een korte lengte passen ook zonder problemen in onze bumperballen.

Wat ga je allemaal tijdens het evenement doen?

Om je een beeld te geven wat we tijdens een activiteit gaan doen proberen we dit zo uitgebreid mogelijk uit te leggen. De groep dient uiterlijk 15 minuten voor start van het evenement op het veld te staan zodat we rustig kunnen beginnen met het uitleggen van de instructies. De instructeur geeft een korte maar krachtige uitleg over hoe je in de ballen kunt plaatsnemen en de spelvarianten. Zo spelen we tijdens een bubble football amsterdam activiteit het voetbalspel met de bubble voetbal om, free-for-all, capture the flag en search and destroy.

Wat zijn de kosten van een evenement?

De kosten van een bubble voetbal Amsterdam evenement zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Hoe groter de groep des te voordeliger het per persoon wordt. Hieronder worden de prijzen per groep weergegeven.

Zijn er nog meer activiteiten bij te boeken naast Bubble voetbal Amsterdam?

Wil je naast het bumper voetbal activiteit nog een activiteit organiseren? Doe dit met ons. We kunnen de activiteit omzetten in een arrangement en de volgende activiteiten organiseren:

  • Archery Tag

Archery Tag is een uniek spelvorm waarin twee teams tegen elkaar strijden voor de ultieme glorie. Het doel van het spel is om de tegenstander uit te schakelen met pijl en boog. De pijl is voorzien van een zachte dop om gevaarlijke situaties te voorkomen. Het speelveld is voorzien van een aantal obstakels die je door tactisch in te zetten je als winnaar van het veld moet stappen. Het is een activiteit waar alle emoties in verwerkt zijn waaronder spanning, samenwerking en een berg plezier. Welke speler kan zich tot Robin Hood bekronen?

  • Dart Football

Dart voetbal is een activiteit waarbij je met zoveel mogelijk precisie de voetbal op het levensgrote dartbord probeert te schieten. Het voetbal dartbord heeft een hoogte van 5 meter. Schiet je in de roos of ga je voor de 180 punten? Wordt uitgeroepen tot de nieuwe voetballende Micheal van Gerwen.

  • Footgolf

Footgolf is al jaren een populaire sport en is een combinatie van golf en midgetgolf. Tot op heden was het alleen mogelijk om dit variant alleen op locatie ergens te spelen. Wij hebben speciale holes ontworpen die we overal mee naar naar toe kunnen nemen. Dus ook op jouw locatie. Schiet de bal met zo min mogelijk schoten in de hole en stap als winnaar van het veld. Daag jouw tegenstander uit in een potje voetgolf en toon met inzicht en balcontrole aan dat jij de footgolf koning moet zijn.

Spelen bekende personen bumperball?

In de afgelopen jaren hebben we veel bekende Nederlanders over de vloer gehad. Zo hebben we voor veel Eredivisie clubs, grote bedrijven, gemeenten en stichtingen evenementen mogen organiseren. Ook in het buitenland is het bubble voetbal spel populair. Zo heeft Manchester City en Barcelona al eens in een bal gespeeld en ook laten de jongens van Dude Perfect regelmatig waanzinnige video’s zien.

Neem direct contact op

Sara is nu online

06 333 999 08

MA t/m ZO 08.00 – 22.00

info@bumpie.nl

Binnen 15 min antwoord

Voordelen

1.8M Bubble voetballen

Spelen in veilige ballen

Professionele video

t.w.v €74,95

Bubble Voetbal expert

‘The first and original’ sinds 2012

Begeleiding

Het evenement wordt begeleid

Geen omkijken

Ruim zelf niks op

1 contactpersoon

Een contactpersoon die alles regelt

Beste prijs/kwaliteit

Op maat georganiseerd voor uw groep

Typography is the art and technique

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Menu