Bubble Voetbal Alphen aan de Rijn

Bubble Voetbal Alphen aan de Rijn is een hilarische middag die je een keer moet hebben meegemaakt. De leeftijd bij deze activiteit speelt geen rol. Het belangrijkste van de middag is om samen plezier te maken. Wij organiseren dagelijks kinderfeesten, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten of teamuitjes van verschillende sportclubs. Dit doen wij al ruim 10 jaar. Zo weten we dat alle evenementen 100% een feest moet zijn. Om deze reden organiseren wij alles van A tot Z. Van een scheidsrechter die het evenement begeleid tot aan iemand die een video van het evenement maakt en deze opneemt. Zo ontvang je achteraf een hilarische video vol met hoogtepunten en kom erachter wie de hardste beuken heeft uitgedeeld.

 

Inleiding

  • Locaties in Alphen aan de Rijn
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Alphen aan de Rijn evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN ZEEWOLDE

Wij hebben verschillende Bubble Voetbal Alphen aan de Rijn locaties beschikbaar. Dagelijks maken we gebruik van deze locaties. Op onze thuishaven is er de mogelijkheid om te kunnen douchen, is er een kantine aanwezig en zijn de kleedkamers open om even om te kleden. Zo is het mogelijk om in de pauze even snel wat energie op te doen in de kantine. Bumperball Alphen aan de Rijn heeft binnen en buiten locaties.

Er zijn drie verschillende soorten locatie mogelijkheden:

  • 8 verschillende Indoor Thuishavens in Alphen aan de Rijn beschikbaar
  • 9 verschillende Buiten Thuishavens in Alphen aan de Rijn beschikbaar
  • Eigen locatie in Alphen aan de Rijn

Eigen locatie

Speel je liever op een eigen locatie in Alphen aan de Rijn ? Dat is ook mogelijk. Wij komen naar jou toe met het materiaal en organiseren met dezelfde service het evenement. Alles blijft van A tot Z geregeld. Het enige wat je even moet doen is het adres van de eigen locatie doorsturen.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Heb je lang gewacht om eindelijk de vrijgezel eens goed aan te pakken met een van onze speciale vrijgezellenspellen? Of houden jullie het wat rustiger met de gedachten er je zelf misschien ook getrouwd moet worden? We hebben speciale vrijgezellenspellen die op elke groep aansluiten. Beleef een hilarische dag voor zowel man als vrouw. Ook speelt leeftijd geen enkele rol.

Tip: De Aftermovie kan misschien op de bruiloft worden afgespeeld om samen met iedereen die op het feest is samen dubbel te kunnen gaan van het lachen.

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Alphen aan de Rijn

Archery Tag Alphen aan de Rijn is een spel vol spanning en strategie. Wie schiet als eerste? Sluip door het speelveld en schiet ongezien een tegenstander af. Welk team heeft het meesterbrein in huis om een winnende strategie te bedenken? Wanneer je geraakt wordt kun je het speelveld verlaten. De pijlen zijn beveiligd met een zachte laag om de klap op te vangen. Wanneer je geraakt wordt voel je geen pijn. Er zijn meerdere spelvarianten aanwezig om de hele middag niet uitgespeeld te raken. Ook is het spel voor iedereen toegankelijk en makkelijk te spelen. Tijdens de korte schiettraining hebben zelfs kinderen het binnen enkele minuten door.

Dart Voetbal Alphen aan de Rijn

Dart Voetbal Alphen aan de Rijn is een levensgrote dartbord die niet te missen is. Ga in een team of individueel de strijd aan. Ga jij voor de roos en pak je 50 punten? Of ga je all-in voor de 180 punten en ga je voor de maximale score wat nog niemand tot nu toe heeft bereikt. Er zijn een aantal spelvarianten beschikbaar. De ‘niet voetballers’ van de groep hebben hier bijna geen last van. Het darbord is zo groot dat het bord tijdens het schieten niet te missen is.

 

Footgolf Alphen aan de Rijn

Even toe aan een activiteit wat minder intensief is? Speel samen met de groep Footgolf. We bouwen ook op eigen locatie een uitdagend parcours. We hebben speciale eigen holes ontworpen die mobiel zijn zodat we een uniek evenement kunnen opzetten. Wie van de groep schiet er het meest constant en kan zich de winnaar van deze activiteit benoemen?

Menu