Bubble Voetbal Middenbeemster

Wil je een leuke middag Bubble Voetbal in Almere beleven? Dat kan! Lekker bezig zijn, tegen elkaar botsen en een hoop gelach zorgt ervoor dat jij een top middag tegemoet gaat. Leeftijd speelt hierbij geen rol. Daarnaast organiseren wij ook dagelijks teamuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten of kinderfeesten. We zorgen ervoor dat elk evenement een feest wordt, want we doen dit namelijk al zo’n 10 jaar. Alles wordt van A tot Z geregeld, de bumperballs en alles eromheen, en hoef je je dus nergens druk om te maken. We regelen voor jouw een scheidsrechter en iemand die het hele evenement filmt, alles is mogelijk in goed overleg. Een middagje lol en daarna de beelden daarvan zien, is perfect om ook nog eens na te kunnen genieten!

 

Inleiding

  • Locaties in Middenbeemster
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Middenbeemster evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE  IN MIDDENBEEMSTER

Van Bubble Voetbal Middenbeemster zijn er meerdere locaties beschikbaar. Je kunt ons hier bijna dagelijks vinden. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van kleedkamers om even om te kleden, is er de mogelijkheid om te douchen en is er een kantine op locatie. Altijd leuk en handig voor na of tussendoor bij een potje bumper voetbal. Bubble Voetbal Middenbeemster beschikt over binnen en buiten locaties.

Er zijn drie verschillende soorten locatiemogelijkheden:

  • 3 verschillende Indoor Thuishavens in Middenbeemster beschikbaar
  • 5 verschillende Buiten Thuishavens in Middenbeemster beschikbaar
  • Eigen locatie in Middenbeemster

Eigen locatie

Speel je liever op een eigen locatie in Middenbeemster? Ook dat is mogelijk. Wij zorgen dat je op eigen locatie precies kunt doen wat je wilt en dat je over de spullen beschikt om aan bumper voetbal te kunnen doen. Om dit voor elkaar te krijgen hoef je alleen maar je adres door te geven en wij brengen de bumperballs op locatie!

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Het perfecte gezellenfeest organiseren om zo de vrijgezel aan te pakken, doe dat dan met een van onze vele vrijgezellenspellen. Natuurlijk kun je het ook wat rustiger aanpakken en gewoon lekker lol trappen. Voor elke groep is er wel iets en we zorgen dat jullie er een top vrijgezellenfeest aan overhouden!

Tip: De Aftermovie kan misschien op de bruiloft worden afgespeeld om samen met iedereen die op het feest is samen dubbel te kunnen gaan van het lachen.

 

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Archery Tag Middenbeemster

Als het Bumper Voetbal niks voor jou is, dan hebben we ook Archery Tag Middenbeemster. Archery Tag is een strategisch spel vol spanning en sensatie. Probeer ongezien je tegenstanders af te schieten en zorg dat je het spel wint! Welk team zal als winnaar uit de strijd komen?

De pijlen zijn zacht en beveiligd met een zachte laag om de klap op te vangen. Wanneer je geraakt bent zul je het speelveld moeten verlaten. Er zijn meerdere varianten mogelijk en gaat er een korte training aan vooraf. Archery Tag is voor alle leeftijden toegankelijk.

Dart Voetbal Middenbeemster

Schieten op een levensgroot dartbord, wie wil dat nu niet? Het bord is bijna niet te missen en je probeert dan ook in je eentje of in teams zoveel mogelijk punten te scoren. Mik je voor de 180 of ga je toch voor de roos? Nog nooit heeft iemand 180 geschoten, ben jij de eerste?

Ook bij dit spel zijn er een aantal varianten mogelijk. Zo is het ook voor niet voetballers leuk om te spelen en hoef je je daar dus geen zorgen om te maken. Je kunt het bord namelijk bijna niet missen.

 

Footgolf Middenbeemster

Wil je nog iets heel anders doen met een bal? Dan is er altijd nog Footgolf, ook dit is weer iets heel anders in vergelijking met bumperballs. Je kunt bij ons of op eigen locatie uitdagende parcours afleggen en lekker tegen de bal aan trappen. Hiervoor hebben we speciale holes ontworpen en kun je zo unieke evenementen opzetten. De vraag is alleen nog: Wie schiet de meeste punten en wint een potje Footgolf?

Menu