Bubble Voetbal Alkmaar

Bubble Voetbal Alkmaar is een evenement waarbij iedereen in een deuk ligt van het lachen. Jong en oud speelt dagelijks dit geweldige activiteit. Met veel plezier organiseren wij evenementen voor vrijgezellen, bedrijven, scholen of teamuitjes. Bij een reservering is alles tot in de puntjes geregeld. Met onze 10 jarig bestaan weten we precies hoe we jullie dag geweldig kunnen maken. Het evenement wordt volledig verzorgd. Zo doen wij het opbouwen en afbouwen, is er een scheidsrechter aanwezig en krijgen jullie gratis een professionele aftermovie. Bekijk wie de hardste klappers bij elkaar heeft uitgedeeld.

 

Inleiding

  • Locaties in Alkmaar
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST HILARISCHE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een hilarisch bubble voetbal Alkmaar evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

      LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN ALKMAAR

Hebben jullie de voorkeur om het evenement in Alkmaar te organiseren? Dat is voor ons geen probleem. We hebben een hebben ongeveer 16 locaties beschikbaar. Speel je liever binnen, buiten of op een eigen locatie? Alles is hier mogelijk. Op onze eigen thuishavens is er een kantine, douche en kleedkamer aanwezig. Als je in de pauze dorstig bent kun je snel naar de kantine om wat drinken te halen.

Er zijn drie verschillende soorten locaties in Alkmaar beschikbaar:

  • 10 Buiten Thuishavens in Alkmaar Beschikbaar
  • 6 Binnen Thuishavens in Alkmaar Beschikbaar
  • Eigen locatie in Alkmaar

 

Eigen locatie

Ben je verbonden aan een groep zodat het moeilijk is om de groep te verplaatsen? Wij lossen jouw reisprobleem op en zoeken in de buurt naar een locatie. Heb je een eigen locatie beschikbaar? Dan komt het team naar jullie Bubble Voetbal Alkmaar locatie toe. Wij hebben aan een stuk grasveld al genoeg om het evenement geweldig te maken. Onze enthousiaste collega’s blijven ook op eigen alles van A tot Z regelen.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Een grappig evenement nodig voor bende ongeregeld? Of moet de groep juist wat losser komen? Het maakt voor ons niet uit wat voor groep jullie zijn. Wij zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Met de speciale vrijgezellen spellen komt iedereen los en is het lachen-gieren-brullen!

Tip: De aftermovie kan een uitgelezen kans zijn om op de bruiloft te laten zien…

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Achery Tag Alkmaar

Archery Tag Alkmaar is een tactisch spel waar het de bedoeling is om elkaar met de pijl en boog af te schieten. Ga de strijd aan en sprint met volle adrenaline het speelveld over. We maken gebruik van speciaal ontworpen pijlen. Deze pijlen zijn voorzien van zachte schuime doppen. Wanneer je geraakt wordt of de tegenstander raakt is er geen pijn voelbaar. Het spel kan voor iedereen makkelijk gespeeld worden. Voordat het evenement van start gaat geeft onze begeleiding eerst een training. Deze 5 minuten durende training zorgt ervoor dat iedereen goed kan schieten. Dit is binnen een paar minuten voor iedereen makkelijk aangeleerd.

Dart Voetbal Alkmaar

Dart Voetbal Alkmaar is een geweldig evenement om met dit Bumberbal Alkmaar activiteit te combineren. Er is geen hoge inspanning voor nodig om uiteindelijk het spel te winnen. Schiet met uiterste precisie op het dartbord die meters hoog is. Ga je voor het hart van het dartbord of schiet je liever raak en ga je voor de 180 punten? Het spel is makkelijk te spelen. Ook voor niet voetballers. Het is nog nooit voorgekomen dat iemand op dit levensgrote dartbord heeft gemist.

 

Footgolf Alkmaar

Altijd al een keer Footgolf Alkmaar willen spelen maar toch te ver weg? Wij hebben speciale mobiele holes ontworpen. Hierdoor zetten we zelfs op jouw eigen locatie een geweldig parcours uit. Ga de uitdaging aan en schiet in zo min mogelijk schoten in een van onze holes. Dit spel is perfect te combineren met Bubble Voetbal Alkmaar.

Menu