Archery Tag Hoofddorp

Archery Tag Hoofddorp is een middag die je nooit meer zult vergeten. Ren door de Arena en schiet op elke tegenstander die in de weg ligt. Probeer de tegenstander te verassen en schiet deze zonder te zien af. Het is een tactisch spel waarbij je als team samen de strategie moet bepalen. Wat doe je als je teamgenoot onder vuur ligt en je hebt maar 1 pijl schietklaar? Wij organiseren een evenement vol spanning, uitdaging en plezier. Als extra service regelen we standaard alles van A tot Z. Zo wordt het evenement opgebouwd en weer door ons afgebroken, is er altijd een scheidsrechter aanwezig en wordt er een video van het evenement gemaakt.

 

Inleiding

  • Locaties in Hoofddorp
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST SPECTACULAIRE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een spectaculaire Archery Tag Hoofddorp evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN HOOFDDORP

Er zijn diverse verschillende locaties voor Archery Tag Hoofddorp beschikbaar gemaakt. Voor het spel, ook wel Archery Attack genoemd, maken wij gebruik van binnen en buiten locaties in Hoofddorp. De meeste locaties zijn voorzien van een kleedkamer, kantine en douchemogelijkheid. Wil je gebruik maken van de drie opgenoemde punten? Laat dit vooraf weten.

De locatiemogelijkheden die beschikbaar zijn in Hoofddorp:

  • 6 verschillende Indoor Thuishavens in Hoofddorp beschikbaar
  • 11 verschillende Buiten Thuishavens in Hoofddorp beschikbaar
  • Eigen locatie in Hoofddorp

Eigen locatie

Is het te lastig om als groep naar een van onze thuishavens te komen? Wij begrijpen dat dit niet altijd makkelijk is. De reden maakt voor ons nooit uit en rijden met alle plezier naar jullie gewenste locatie toe. Ook zullen alle services waar wij voor staan nooit komen te vervallen. De middag blijft nog steeds van A tot Z geregeld.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Welke persoon binnen de groep heeft altijd de oorlogsverhalen klaar staan? Deze praatjes mogen tijdens het evenement worden vervuld. Wie staat op als ware krijger die door de obstakels sluipt en de tegenstander volledig uit het spel schiet? Tijdens deze unieke middag hebben we speciale spelletjes voor de vrijgezel bedacht. Die mag natuurlijk nooit vergeten worden. Voor zowel een mannen als vrouwengroep is dit een ware belevenis.

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Bubble Voetbal Hoofddorp

Zin om Bubble Voetbal Hoofddorp te spelen? Speel dit samen met ons. Wij geven je een middag vol plezier en hilarische momenten. Bumper Voetbal is voor elke soort activiteit te gebruiken en wij organiseren dagelijks de leukste vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes of teamuitjes. De middag is volledig dor ons geregeld. Van een scheidsrechter tot aan het opbouwen en weer afbouwen van het evenement.

Dart Voetbal Hoofddorp

Ervaar met Dartvoetbal Hoofddorp een ware dart beleving. Dit bord is namelijk 100 keer groter dan het originele formaat. Het is een levensgroot bord van meters hoog. Zijn er mensen in de groep die niet goed kunnen voetballen? Ook dit is geen probleem. Het dartbord is werkelijk zo groot dat het onmogelijk is om mis te schieten! Deze activiteit is ideaal om te combineren met Achery Attack Hoofddorp, ook wel Archery Tag Hoofddorp genoemd. Ga jij voor de maximale score van 180 punten of kies je voor de bullseye?

 

Footgolf Hoofddorp

Footgolf Hoofddorp is een activiteit vol uitdaging, tegenslag en precisie. De spanning is vaak om te snijden. We hebben een groot parcours vol obstakels die herhaaldelijk tegenslag voor iedereen garanderen! Zou je dit spel op je eigen locatie willen spelen? Ook dit is geen probleem. Wij komen met al het materiaal naar jou toe en zetten ter plekke een geweldig uitdagend parcours neer. Wie zal dit spel binnen de groep winnen? Kom erachter door dit samen te spelen!

Menu