Archery Tag Duiven

Bubble Voetbal Duiven is evenement waarbij iedereen kan lachen-gieren-brullen en kan door iedereen worden gespeeld. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Dit is een perfecte manier om een geweldige middag te organiseren. Wij organiseren dagelijks evenementen voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, kinderfeest, bedrijfsfeest of een teamuitje. Door onze jaren lange ervaring zetten we het hele evenement op zijn kop en maken we er een geweldig evenement van. De scheidsrechter die zal de hele middag alles begeleiden. Ook wordt er tijdens het evenement een professionele video van het evenement gemaakt die jullie later kunnen terug bekijken. Dan kunnen jullie als groep terugkijken en samen bepalen wie de echte Rambo is geweest.

 

Inleiding

  • Locaties in Duiven
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST SPECTACULAIRE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een spectaculaire Archery Tag Duiven evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN DUIVEN

De Bumperball evenementen in Duiven kunnen op verschillende locaties worden georganiseerd. We hebben meerdere locaties waar we dagelijks gebruik van maken. We kunnen kijken welke locatie voor jullie als groep het beste uitkomt. Op onze bubbel voetbal thuishaven is er een douchemogelijkheid, kantine en kleedkamer beschikbaar. Dit is ideaal om in de pauze even wat lekkers te nuttigen of na het evenement kan er gekozen worden om gezamenlijk nog even na te zitten en op adem te komen.

Er zijn drie verschillende soorten locaties beschikbaar in Duiven:

  • Er zijn 11 verschillende Indoor Thuishavens in Duiven
  • Er zijn 8 verschillende Buiten Thuishavens in Duiven
  • Op een eigen locatie in Duiven

Eigen locatie

Zit je met een groep waardoor het reizen naar ons moeilijker gaat? Dit is geen enkel probleem. Wij komen naar jullie toe. Als vriendengroep, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest is het soms fijner om op een eigen gekozen locatie te blijven. Ons team komt bij jullie langs en regelt nog steeds alles van A tot Z.

Voor wie?

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Op zoek naar een hilarisch evenement voor een uiteenlopende groep? Boek een bubble voetbal Duiven evenement samen met ons. Wij nemen de taak van je over en regelen alles van A tot Z waarbij alles tot in de nopjes is geregeld. We hebben speciaal voor de vrijgezel zelfs een vrijgezellen spellen pakket om het de vrijgezel moeilijk te maken.

Tip: Het kan zomaar eens een goed idee zijn om de professionele video op de bruiloft te laten afspelen…

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Archery Tag Duiven

Archery Tag is een activiteit die veel spanning en tactiek met zich meebrengt. Zo kun je de hilarische middag verlengen door wat spanning toe te voegen. Ga met jouw team de strijf aan en bekroon jouw team tot ware krijgers door iedereen af te schieten. Met jouw pijl en boog is een van de spelvormen om de tegenstander uit te schakelen. De pijlen hebben een dop die gemaakt is van schuim. Zo is de pijl niet pijnlijk wanneer je geraakt wordt. Op het speelveld liggen obstakels die tijdens het spelen verplaatst mag worden. Is jouw team bestand tegen hoge druk en kan jij jezelf naar de overwinning schieten? De Archery Tag Duiven activiteit is voor iedereen toegankelijk en makkelijk bespeelbaar. Voordat de activiteit van start gaat wordt er een training gehouden. Het schieten is binnen een paar minuten geleerd.

Dart Voetbal Duiven

Dart Voetbal is bijzonder populair geworden. Schiet met uiterst precisie en concentratie op het Dart Voetbal bord om punten te scoren. Ga je voor de 180 punten of schiet je liever op de bull-eye? Het Dart Voetbal bord is levensgroot met een hoogte van 5 meter. We hebben meerdere spelvormen bedacht. Het is zelfs voor de niet voetballers onmogelijk om op dit bord te missen. Deze activiteit combineren veel groepen met Bubble Voetbal of met Archery Tag.

 

Footgolf Duiven

Het Footgolf spel is jaren erg populair onder voetballers en is ontstaan door een combinatie van Voetbal en Golf. Wij zijn de afgelopen jaren bezig geweest om mobiele holes te ontwerpen en dit is uiteindelijk gelukt. Zo hebben we verplaatsbare holes die overal neergezet kunnen worden. Zo maken wij op locatie leuke en zeer uitdagende routes. Wie van de groep schiet het meest constant en schiet in zo’n min mogelijk schoten in de holes? Ga de uitdaging aan en bekroon jezelf tot de ware Footgolf Koning.

Menu