Archery Tag Zandvoort

Archery Tag Zandvoort is een spannend evenement die je werkelijk waar nooit meer zult vergeten. Ren met een gezonde dosis aan adrenaline door het speelveld. Schiet op alles wat beweegt. Het is de bedoeling om zo stilletjes mogelijk de tegenstander uit te schakelen. Het is een waar tactisch spel. Welk team is het slimst binnen de groep? Wij organiseren van A tot Z het evenement. Van het opbouwen en afbouwen tot aan de begeleiding met daarbij een video vol hoogtepunten.

 

Inleiding

  • Locaties in Zandvoort
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST SPECTACULAIRE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een spectaculaire Archery Tag Zandvoort evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN ZANDVOORT

Wij hebben verschillende binnen en buiten locaties in Zandvoort beschikbaar. Jullie hebben als groep de keuze om de leuke middag buiten of binnen door ons te laten organiseren. Veel Thuishavens zijn voorzien van een kantine, kleedkamer en er zijn douchemogelijkheden aanwezig. Geef de voorkeur hiervan wel even aan.

Dit zijn de locatiemogelijkheden in Zandvoort:

  • 7 verschillende Indoor Thuishavens in Zandvoort beschikbaar
  • 9 verschillende Buiten Thuishavens in Zandvoort beschikbaar
  • Eigen locatie in Zandvoort

Eigen locatie

Het kan lastig zijn om als groep naar onze eigen Archery Tag Zandvoort locatie te komen. Je bent als groep vaak verbonden aan mensen die niet ter beschikking over een vervoersmiddel hebben, geen zin hebben om te rijden of een drankje willen drinken. Wij begrijpen elke reden om niet naar ons te hoeven komen en rijden met plezier jullie kant op. Alle geleverde services blijven wij ook op jouw eigen locatie geven. Zo is de middag altijd volledig door ons geregeld.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Is de groep op zoek naar een uitdagende middag vol met spanning en hebben sommige altijd hun overwinningsverhalen klaar staan? Dit mogen de praatjesmakers in onze Arena laten zien. De mogelijke winnaar bedenkt samen als team een geweldig plan en sluipt door het speelveld om dit uit te voeren. Deze unieke vrijgezellenmiddag is voor zowel een groep mannen als vrouwen te spelen. Ook heeft de activiteit speciale vrijgezellenspellen.

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte Fanaten

Meer Video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Bubble Voetbal Zandvoort

Zin in een hilarisch Bubble Voetbal Zandvoort middag? Speel dit om een van onze thuishavens in Zandvoort. Beleef een middag vol lachen-gieren-brullen samen met ons. Wij organiseren dagelijks met de bumper voetballen de leukste evenementen voor kinderfeestjes, sportteams, vrijgezellenfeesten en bedrijfsevenementen. De middag wordt van A tot Z geregeld. Ook krijg je de professionele video vol met hoogtepunten erbij. Bubble Voetbal is ideaal te combineren met het Archery Tag, Dart Voetbal of het Footgolf spel.

Dart Voetbal Zandvoort

Beleef een unieke Dart beleving door op een levensgroot dartbord te schieten. De voetbal is de dient als dartpijl. Het spel is een stuk makkelijker en ook voor de mindere voetballers erg toegankelijk. Het levensgrote Dart Voetbal bord is namelijk niet te missen. Lukt het jou om de 180 punten te schieten?

 

Footgolf Zandvoort

Met Footgolf Zandvoort maak je elke emotie mee. Zo kunnen wij garanderen dat je een grote dosis uitdaging vol met gelukmomentjes en tegenslagen mee krijgt. Wij bouwen het parcours zo uitdagend mogelijk op en bouwen altijd verschillende obstakels. Dit spel kan gespeeld worden op onze thuishaven, maar ook op een eigen gewilde locatie. Wie schiet het meest constant en gaat er met de overwinning vandoor?

Menu