Archery Tag Almere

Archery Tag Almere is een spel vol met uitdaging, spanning en plezier. Sluip door het speelveld naar het gebied van de tegenstander en probeer de vijand ongezien te raken. In de ruim 10 jaar dat wij evenementen organiseren weten we precies wat we moeten doen om tot een geweldig evenement te komen. Wij regelen alles van A tot Z. Van een scheidsrechter die tijdens het Evenement aanwezig, tot aan een professionele video van het evenement. Zo krijg je alle hoogtepunten opgestuurd en kom je erachter wie zich tot de echte Robin Hood mag bekronen.

 

Inleiding

  • Locaties in Almere
  • Voor wie?
  • Arrangementen
  • Welke spelvormen zijn er?
  • Reviews en ervaring

‘BELEEF DE MEEST SPECTACULAIRE DAG VAN JE LEVEN’

Wij garanderen dat we een spectaculaire Archery Tag Almere evenement voor je organiseren. We bieden de meeste service aan die je in Nederland kunt krijgen. Daarom zijn wij al ruim 5 jaar werkzaam als evenementenbureau en weten dan natuurlijk precies waar jullie blij van worden. 

VIER DE OVERWINNING

ONZE SERVICES

Sinds 2010 de grootste in Nederland

Al ruim 10 jaar verzorgen wij met veel plezier hilarische bubble voetbal evenementen. Alles is van A tot Z geregeld.

Inclusief professionele video t.w.v €75,-

De meest hilarische momenten moeten op video staan. Daarom nemen wij standaard bij elk evenement een video t.w.v €75,- op.

Scheidsrechter

Onze scheidsrechter begeleid alle spelen, houdt de score bij zal valsspelers bestraffen met een kaart!

Geen omkijken. Alles regelen wij

Wij bouwen het evenement op voordat de groep aanwezig is. Wanneer het evenement afgelopen is kan de groep direct door. Totaal geen omkijken.

Maximale Veiligheid

De hilarische momenten moeten zo veilig mogelijk verlopen. Wij gebruiken als enige in Nederland 1.8 Diameter Bumperballen zodat wij de veiligheid vrijwel kunnen garanderen.

100% Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs, de meeste services en de langste speeltijd van 1,5 uur.

Binnen 5 Minuten Offerte

Ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.

LACHEN-GIEREN-BRULLEN

LOCATIE IN ALMERE

Wij hebben verschillende locaties voor Archery Tag Almere, ofwel Achery Attack beschikbaar. Er wordt gebruik gemaakt van binnen of buiten locaties die voorzien zijn van een kantine, kleedkamer en douchemogelijkheid. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit van te voren even door.

Er zijn 3 locatiemogelijkheden beschikbaar in Almere:

  • 5 verschillende Indoor Thuishavens in Almere beschikbaar
  • 9 verschillende Buiten Thuishavens in Almere beschikbaar
  • Eigen locatie in Almere

Eigen locatie

Speel je liever op een eigen locatie Archery Attack? Wij begrijpen deze keuze. Het kan lastig zijn om een groep naar een van onze locaties in Almere te krijgen. Wij komen met alle plezier naar jullie aangegeven locatie. Alle service onderdelen blijven nog steeds van A tot Z geregeld.

BEOORDELINGEN

Wij hebben met een groep oprecht een hele fijne middag gehad. De kreet ‘Lachen-Gieren-Brullen’ maakt het team echt waar. Leuke begeleiding die onze groep helemaal los kreeg. De video die we later opgestuurd kregen is geweldig gemonteerd.

Sara

De middag stond bij ons in het teken van de vrijgezel. Onze vrijgezel is echt lekker in de spotlight gezet. De tijd ging snel voorbij (net als iedereen op het veld, haha) wat betekent dat iedereen het gaaf heeft gevonden. De video is ook leuk om terug te zien. Kers op de taart. Ik raad iedereen het aan om hier te boeken

Jan

VOOR WIE?

Wie heeft binnen de groep de meeste praatjes en bekroond zichzelf tot Rambo voordat het spel van start gaat? Deelnemers met de grootste praatjes worden vaak als eerste afgeschoten met de pijl en boog. Is dit toevallig de vrijgezel? Wij hebben speciale vrijgezellenspellen bedacht om hem of haar eens even goed aan te pakken. Het spel is voor kinderen, mannen of vragen makkelijk te spelen. Ook voor elke leeftijd.

Tip: De aftermovie met alle hoogtepunten is geweldig om na een paar jaar nog eens samen terug te kijken.

 

DUBBEL LACHEN-GIEREN-BRULLEN

50% KORTING OP DE TWEEDE ACTIVITEIT

FOOTGOLF

Uitermate Strategisch

Nauwkeurigheid 100%

Voor de echte fanaten

Meer video's op ons Youtube kanaal

ARCHERY TAG

Robin Hood Taferelen

Uitermate Strategisch

Maximale Adrenaline

Headshot of op Safe?

DART VOETBAL

Pietje-Precies

Het Ultieme Dartspel

Nek aan Nek Race

Bulls-Eye of voor de 180?

Bubble Voetbal Almere

Speel Bubble Voetbal Almere samen met ons. Wij garanderen een hilarische middag vol plezier. Beuk jouw weg vrij naar de overwinning. Wij organiseren dagelijks voor vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes of teamuitjes een middag die nooit wordt vergeten. Alles wordt van A tot Z geregeld ongeacht of jullie op een van onze thuishavens in Almere of op een eigen locatie het spel wilt spelen. Zo is er een scheidsrechter aanwezig, wordt het evenement opgebouwd en afgebroken en wordt er een professionele video voor jullie gemaakt.

Dart Voetbal Almere

Dartvoetbal Almere is een Dartbord die wel 100x groter is dan het normale formaat. Het levensgrote dartbord is meters hoog. Personen die in de groep minder of niet kunnen voetballen hebben hier ook geen moeite mee. Het is bijna niet mogelijk om dit grote voetbal dartbord te raken. Het is een minder intensieve activiteit wat het goed te combineren maakt met de andere activiteiten in ons assortiment. Schiet jij het maximaal aantal punten van 180 of ga je voor de bulls-eye? Er zijn meerdere spelvormen door ons bedacht. Ga in je eentje of in teamverband de strijd aan!

 

Footgolf Almere

Footgolf Almere kan misschien een iets rustiger activiteit zijn, maar de spanning is altijd om te snijden. Wie schiet binnen de groep door alle obstakels in de minst mogelijke schoten in de footgolf hole? We zetten altijd een uitdagend parcours uit en houden de score strikt bij. Deze activiteit kan zoveel in als groep tegen elkaar worden gespeeld als ieder voor zich.

Menu