Beleef de meest spannende dag van je leven!

Are you ready for the challange?


100% lachen-gieren-brullen garantie!

  • Wie bekroond zich tot Robin Hood?

  • GRATIS professionele video t.w.v €75,-

  • Geen omkijken. Wij bouwen alles op.

  • Er is een scheidsrechter aanwezig die alles begeleid.

  • Uitgebreid keuze uit verschillende spellen.

  • Geen kans op blessures door onze extra veilige ballen maskers

Ik wil 30 minuten gratis ontvangen t.w.v €100,-

OFFERTE BINNEN 5 MINUTEN

Inclusief tijdelijke korting t.w.v €100,-

650+ locaties

Sinds 2010 organiseren we dagelijks door heel Nederland hilarische evenementen. De evenementen kunnen zowel indoor als outdoor worden georganiseerd. Heb je een eigen locatie? Dit is geen enkel probleem!

First and Original

Wij garanderen de laagste prijs met daarbij de meeste service. Zo krijg je een altijd een professionele video bij elk evenement t.w.v €74,95, is er een scheidsrechter aanwezig, premium spellen, wordt het evenement opgebouwd en afgebroken en speel je in speciaal ontworpen 1.8 Diameter bubble voetballen.

Elke gelegenheid

Heb je een geweldig vrijgezellenfeest voor ogen, wil je gieren met collega's of gewoon je vrienden of familie omver schieten? Bumpie is geschikt voor elke gelegenheid.

ARE YOU READY FOR THE CHALLENGE?

'Speel waar jullie willen, wij komen naar jullie toe'

Wat hebben klanten te zeggen...

Door het zien van een filmpje via Facebook heb ik werkelijk in een deuk gelegen van het lachen. Ik heb direct contact opgenomen waarbij ik uitgebreid telefonisch ben geholpen omdat sommige punten nog wat onduidelijk waren. Ik was zo tevreden dat ik direct een reservering heb gemaakt. De jongens van Bumpie gaan professioneel te werk en leveren een hoge service tot in details. Het evenement was hilarische evenals de aftermovie. Klasse werk mannen.

Robert Stol
Robert Stol Vrijgezellenfeest georganiseerd

Geloof het of niet maar ik heb in één maand 3 reserveringen georganiseerd met de jongens van Bumpie. Een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje en met mijn voetbalteam heb ik Archery Tag gespeeld in drie op maat gemaakte programma’s! Wat ik zo lekker vind is dat ze overal op locatie komen en zelfstandig alles regelen. Geen omkijken dus. Ik moet eerlijk toegeven dat het elke cent waard is en de tranen van plezier over onze wangen rolde. Ik zie jullie snel!

Sabrina Koelemeyer
Sabrina Koelemeyer Bedrijfsuitje georganiseerd

Business events georganiseerd voor:

THE FIRST AND ORIGINAL WITH THE MOST SERVICES

'Wij geven de meeste service vol exclusiviteit voor de laagste prijs'