650+ locaties in Nederland

650+ locaties in Nederland

We hebben meer dan 650 locaties in Nederland beschikbaar waar gebruikt gemaakt kan worden. Dit komt er op neer dat er meerdere locaties per stad beschikbaar zijn. Zo kan er gekozen worden om het evenement indoor of outdoor te organiseren.

Het evenement organiseren op een buitenlocatie:

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van sportactiviteiten hebben we veel samenwerkingen opgebouwd. Alle velden voldoen aan de hoge kwaliteitseisen zodat er gespeeld kan worden op een perfect gras of kunstgrasveld.

Het evenement organiseren op een binnenlocatie:

Als je het evenement liever binnen wilt organiseren dan boeken wij een zaal. De kosten van de zaal zijn voor eigen rekening. Is het slecht weer op de dag wanneer jouw evenement gepland staat? We kunnen vaak op korte termijn nog schakelen door het naar een indoor locatie te verplaatsen.

Het evenement organiseren op een eigen locatie:

Wordt het lastig om te reizen naar een locatie omdat de groep groot is, een andere activiteit kort daarna plaatsvindt of omdat het gewoon lekker makkelijk is! Voor ons team maakt het niet uit waar wij naartoe rijden. Wij organiseren op elke locatie in Nederland met veel plezier jouw evenement.

Menu